Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, έθεσε θέμα εσχάτης προδοσίας από τον Γιάννη Βαρουφάκη, για αποσταθεροποίηση του νομίσματος και διαράραξη της κοινωνικής ειρήνης (που επιβάλλουν τα ΜΑΤ του κ. Πανούση).

Ο Γιάνης Πανούσης δεν έθεσε ποτέ θέμα εσχάτης προδοσίας για την χρεοκοπία της χώρας το 2010, γιατί -ως βαθύτατα συστημικός Πασόκος που στη συνέχεια έγινε ΔΗΜΑΡ- δεν θα πει ποτέ κάτι εναντίον των αφεντικών του.

Σε γενικές γραμμές, ο Γιάννης Πανούσης τα έχει βρει όλα υπέροχα τα τελευταία χρόνια, εκτός από τον Γιάνη Βαρουφάκη που είναι ένοχος για εσχάτη προδοσία.

Φυσικά, ο Γιάννης Πανούσης κατηγορεί έμμεσα για εσχάτη προδοσία και τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αφενός πήρε πάνω του την ευθύνη και κάλυψε στη Βουλή τον Γιάνη Βαρουφάκη, και αφετέρου ήταν αυτός που τον επέλεξε.

Πάντως, ο Γιάννης Πανούσης δεν θεωρεί εσχάτη προδοσία το να αγνοεί μια κυβέρνηση το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος· αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί θα μπορούσε να βρεθεί κατηγορούμενος και ο ίδιος.

Αλήθεια, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας έκανε υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον Γιάννη Πανούση;

Τον επέλεξε ή του τον επέβαλαν;

Δηλαδή, έκατσε ο Τσίπρας να φτιάξει τη σύνθεση της κυβέρνησης και του ήρθε ξαφνικά στο μυαλό ο Γιάνης Πανούσης;

Γιατί; Τι ακριβώς έχει κάνει ο Πανούσης στη ζωή του, εκτός από εκθέσεις ιδεών σε συστημικά έντυπα;

Πάντως, από την στιγμή που κάποιοι από εμάς είδαμε στην κυβέρνηση μούρες σαν του Γιάννη Πανούση, καταλάβαμε αμέσως πως ο Αλέξης Τσίπρας και η «Πρώτη Φορά Αριστερά» κυβέρνησή του είναι μια απάτη.

Σκέφτομαι όλες αυτές τις παπαριές που έλεγε προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας -ακόμα και για κατάργηση των ΜΑΤ είχε κάνει λόγο- και σκέφτομαι τι έκανε μετά τις εκλογές.

Ο Τσίπρας έταξε τα πάντα στους πάντες πριν τις εκλογές, μετά έφερε ένα νέο Μνημόνιο, και τώρα πήγε διακοπές.

Αλήθεια, τι ακριβώς έχει κάνει αυτούς τους έξι μήνες η κυβέρνηση, εκτός από τη μεγάλη επιτυχία του νέου Μνημονίου;

Θα σας πω τι έχει κάνει:

Δηλώσεις. Ατελείωτες δηλώσεις. Μόνο δηλώσεις κάνουν.

Θέλω κι εγώ να κάνω μια δήλωση στην κυβέρνηση:

Είστε απατεώνες. Πανούσηδες.

(Ο Γιάννης Πανούσης προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα και νέα κυβέρνηση με υπερκομματικούς υπουργούς. Εγώ προτείνω ως πρωθυπουργό της νέας κυβέρνησης τον Γιάννη Πανούση.)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.