... την ίδια ημέρα που αποφασίστηκε να μπει τέλος στην απαγόρευση ομοφυλόφιλων ομαδαρχών!


Την ίδια ημέρα, που οι Πρόσκοποι της Αμερικής (BSA) αποφάσισαν να άρουν την απαγόρευση που υπήρχε για πολλά χρόνια για τους ανοιχτά ομοφυλόφιλους ομαδάρχες των ενηλίκων (27 Ιουλίου), ένας ομαδάρχης Προσκόπων του New Jerseyκατηγορήθηκα για σεξουαλική επίθεση σε παιδί που είχε υπό τη φροντίδα του και ότι ετοιμαζόταν να κάνει το ίδιο και σε άλλο.

Σύμφωνα με το κανάλι WPVI, θυγατρικό του ABC στη Φιλαδέλφεια, η αστυνομία συνέλαβε τον βοηθό αρχηγού των προσκόπων Frank "Sandy" Thomson (φωτο) τη Δευτέρα. Ο 68χρονος κατηγορείται για σεξουαλική επαφή, δελεασμό / προσέλκυση παιδιού.

Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι ο Thomson προσπαθούσε να «ψαρέψει» ένα 11χρονο αγόρι στο να προβεί σε σεξουαλική επαφή, με το να «εμβαθύνει την σχέση τους» και να του κάνει ακριβά δώρα. Ο Thomson φέρεται να έκανε το ίδιο πράγμα με ένα άλλο αγόρι πριν από αρκετά χρόνια.


Η κατηγορία εναντίον του Thomson ήρθε την ίδια ημέρα που οιBSA εξέδωσαν ψήφισμα άρσης της απαγόρευσης στους ομοφυλόφιλους ομαδάρχες των ενηλίκων. Οι επικριτές της πολιτικής υποστήριξαν ότι αυτή δημιουργεί πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο οι ενήλικοι εργαζόμενοι να εκμεταλλευτούν τους νέους που έχουν στη φροντίδα τους.

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική, τα σώματα των προσκόπων έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν τους ηγέτες τους των οποίων οι αξίες ευθυγραμμίζονται με τις δικές τους - ακόμα και αν ο ηγέτης είναι ομοφυλόφιλος. Στις θρησκευτικές οργανώσεις προσκόπων, ωστόσο, εξακολουθεί να επιτρέπεται ο αποκλεισμός των ομοφυλοφίλων από την ηγεσία.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.