΄

Ο Μανώλης Γλέζος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, με δήλωσή του που φέρει τον παραπάνω τίτλο. Μιλά για "αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική" που "έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών" και καλεί τους "συναγωνιστές και συντρόφους της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος", να ακούσουν τη φωνή του λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και να συγκαλέσουν "μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση".
Μέσα λοιπόν από τον σπαρασσώμενο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει  λύση ο Νέστορας της Αριστεράς, παραβλέποντας την ποδηγέτηση του κόμματος από την ηγετική ομάδα και ευελπιστεί στον συνετισμό της ηγεσίας δια μέσου ενός ανοιχτού Συνεδρίου (πλατειά σύσκεψη την ονομάζει).

"Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση"

"Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.

Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματείστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματείστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

17 Αυγούστου 2015 "
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Από ποιον ζητάς κ. Γλέζο "να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση" ;
    Από τους ομόφρονές σου που έχασαν τ΄αυγά και τα πασχάλια ή απ΄τον κόσμο που έχει χάσει το μυαλό του με τα κατορθώματά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.