Η προσφορά πιθανόν να εμπεριέχει κούραση αλλά παραμένει προσφορά.
Μπορεί η σημερινή μέρα να ήταν δύσκολη για κάποια μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, αλλά το "ταμείο" της ημέρας ήταν ψυχολογικά με καλό πρόσημο.
Από χθες το βράδυ μια πολυμελής ομάδα τακτοποίησε, συσκεύασε, πακετάρησε και φόρτωσε το φορτηγό του Γιώργου ώστε να είναι έτοιμο για την πρωινή κάθοδο στην Θεσσαλονίκη. 
Νωρίς το πρωί παρκάρησε στην Βενιζέλου όπου παρέδωσε όλη την "πραμάτεια" (ρούχα, παιχνίδια, πάνες και μωρομάντηλα) στο Στέκι  Μεταναστών στην Ερμού, από όπου θα πήγαιναν στους πρόσφυγες της Ειδομένης.


Το φορτηγάκι βρέθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην αποθήκη 15 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης όπου φορτώθηκε με ένα τόνο ροδάκινα από το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο οποίο συμμετέχει και η Πρωτοβουλία μαζί με δήμους και συλλογικότητες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Άριστη η συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου Θεσσαλονίκης που είναι ο επικεφαλής της Σύμπραξης που συμμετέχουμε.



Τα ροδάκινα ήρθαν και ξεφορτώθηκαν στο Στέκι της Πρωτοβουλίας λίγο πριν τις 11 το πρωί και διανεμήθηκαν σε δικαιούχους αλλά και σε οικογένειες που συνδράμει η συλλογικότητα.
Το τέλος της  μέρας   βρήκε και κάποιες μικρές ποσότητες αδιάθετες και έτσι καλούνται όσοι χρειάζονται να περάσουν από την Πρωτοβουλία αύριο το απόγευμα από τις 6 να τις παραλάβουν. 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.