AΦΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ










Σε 11 μέρες αυτοί οι συμπολίτες μας που σχημάτισαν μεταμεσονύχτιες ουρές για να προλάβουν την ετήσια συνδρομή των 48 ευρώ σε γυμναστήριο της Κατεχάκη θα πάνε να ψηφίσουν.
Για τα 48 ευρώ, που είναι οι καφέδες μιας εβδομάδας, στριμώχτηκαν στις ουρές και αντάλλαξαν μικρόβια και ιδρωτίλα για να προλάβουν την προσφορά του γυμναστηρίου.
Προφανώς για τις ανάγκες της σωματικής υγείας και ευεξίας, αφού πέτυχαν την εγγραφή τους, θα μοιράζονται τα ίδια όργανα γυμναστικής με τους υπόλοιπους της ουράς.
Δίχως σε καμμία περίπτωση να αμφισβητούμε την καθαριότητα των γυμναστηρίων της χώρας, ακόμη και ένα στρατό από καθαρίστριες να διέθετε το συγκεκριμένο γυμναστήριο δεν θα προλάβαιναν να καθαρίζουν τα όργανα γυμναστικής από τα οξυδερκή μικρόβια που αφήνουν οι πολυπληθείς αθλούμενοι στον επόμενο αθλούμενο.
Το γεγονός ότι και οι κινέζοι κάνουν ουρές για την νέα έκδοση του iPhone δεν αφαιρεί στο ελάχιστο το γελοίον του πράγματος ενώ ανοίγει νέους ορίζοντες στην μελέτη της ψυχολογίας του όχλου.
Και να σκεφθείτε ότι στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι με εύκολη πρόσβαση στη γνώση.
Η ευκολία με την οποία οι νεοέλληνες κάθονται με τις ώρες αδιαμαρτύρητα στις ουρές είναι χαρακτηριστικό της έλλειψης πάσης φύσεως πρωτοβουλίας που τους χαρακτηρίζει.
Επειδή είναι και μιμητικά όντα πιθανόν να θέλουν να αντιγράψουν και τους Σύρους πρόσφυγες από ζήλια!
Οταν το πιο ζωντανό κομμάτι της φυλής κάθεται με τις ώρες αγόγγυστα στην ουρά, πως να μην κερδίζει τις εκλογές ο εκάστοτε πιο δημαγωγός από τους πολιτικούς;
Τάξε στον νεοέλληνα χάντρες και καθρεφτάκια και είναι ικανός να περάσει μια ολόκληρη ζωή στην ουρά ή και να βγάλει ουρά ο ίδιος.
Μετά οι ουρές που βλέπετε διαμαρτύρονται για την ποιότητα της ζωής τους, όταν οι ίδιοι την υποβαθμίζουν τόσο.

Οπως όλοι αυτοί οι τύποι που αφήνουν τις γνωστές μοδάτες (!) γεννειάδες, αλά μαχητές του ISIS, oι οποίες πέρα από αντιαισθητικές είναι και εστίες μόλυνσης αλλά τι να περιμένεις από μιμητικά και ά-λογα όντα...



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.