Τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους όσους απείχαν από τις εκλογές!!!
Κατάφεραν τρομακτικό χτύπημα στο πολιτικό σύστημα!!!
Σχεδόν το 50% του ελληνικού λαού, διά της αποχής, εξουσιοδότησε το άλλο 50% να διαμορφώσει τους συσχετισμούς στην νέα Βουλή και τι κατάφερε;;; Μία Βουλή όπου οι κάθε λογής μνημονιακές δυνάμεις, απ' τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τον ανεκδιήγητο Λεβέντη, ν' αποτελούν το 94,5% του ελληνικού κοινοβουλίου!!! Μόνο το Κ.Κ.Ε. έμεινε ως πραγματική αντιπολίτευση σ' αυτό το κοινοβούλιο κι αυτό με το ισχνό ποσοστό του 5,5%!!! Από αύριο που θα έρθει η λυπητερή, μην ακούσω κανέναν απ' όσους προπαγάνδισαν την αποχή απ' τις εκλογές να διαμαρτύρεται..........είσαστε άξιοι της τύχης σας!!!! Το δυστύχημα είναι ότι πήρατε στο λαιμό σας και όσους ψήφισαν ενάντια στην λαίλαπα και τον αρμαγεδώνα που έρχεται!!!
Υ.Γ. Οι μόνοι που εξαιρούνται, είναι όσοι ετεροδημότες βρίσκονται σε πραγματική οικονομική ανέχεια και τους ήταν αδύνατο να μετακινηθούν!!!
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι στα συλλαλητήρια που θα γίνουν δεν θα απέχετε και θα ξεσηκωθείτε απ' τους καναπέδες σας!!!
Και πάλι συγχαρητήρια τους απέχοντες και στους προπαγανδιστές της αποχής!!!!
Και μια ρηξικέλευθη πρόταση: Στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, να εξουσιοδοτήσετε απ' ευθείας τον Αλέξη, τον Πάνο, τον Βαγγέλα, την Φώφη, τον Σταύρο, τον Βασίλη και τον Φύρερ να ψηφίσουν αυτοί και μόνον αυτοί αντί για εσάς!!!

Μιχάλης Μαγνήτης
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.