"Δεν πρόλαβε": Αυτό ήταν το επιχείρημα του μέντορα του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκου Φλαμπουράρη, αναφορικά με την αιχμή Μεϊμαράκη ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει κολλήσει ένσημα στη ζωή του.

Ο κ. Τσίπρας είναι 41 ετών και από τα μαθητικά του χρόνια ασχολείται με την πολιτική.

Ο κ. Φλαμπουράρης, μιλώντας στο ρ/σ "Παραπολιτικά", είπε:

"Ο κ. Τσίπρας τελείωσε το Πολυτεχνείο, πήγε στο στρατό, γύρισε από το στρατό, έγινε γραμματέας της Νεολαίας, έκανε μεταπτυχιακά. Πήγε στο τεχνικό γραφείο που είχαν τα αδέρφια του, άρχισε να δουλεύει... Από εκεί και πέρα, στα 32 πότε θα προλάβει;".

"Ας βρει ο κ. Μεϊμαράκης κάποιον 30άρη θα δει αν έχει κολλήσει ένσημα. Δεν είναι δίκαιο επιχείρημα αυτό για έναν 40άρη ο οποίος από τα 30 του είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ", πρόσθεσε.

Υποστήριξε, δε, ότι δεν είναι δίκαιο αυτό το επιχείρημα προς έναν 40άρη, "ο οποίος από τα 30 του είναι πρόεδρος του Συνασπισμού και μετά του ΣΥΡΙΖΑ".

Κατά τα λοιπά, εξαπέλυσε πυρά και εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι "ξεπερνάει οποιοδήποτε όριο έχει σχέση όχι μόνο με την ευπρεπή συμπεριφορά, όχι μόνο με τα θέματα της αλληλεγγύης που εννοείται ότι είναι βασικό στοιχείο ενός αριστερού αλλά προχωράει και σε καταγγελίες οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα".

Και πρόσθεσε: "Δεν προέρχεται μέσα από τα κινήματα, δεν προέρχεται από την Αριστερά, δεν ήταν ποτέ οργανωμένη. Αν κατηγορεί εμένα ότι είμαι δοτός όταν είμαι πενήντα χρόνια ενεργός και ανιδιοτελώς".

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.