Για το βίντεο των «1101» που αναρτήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο διαδίκτυο κλήθηκε να δώσει απαντήσεις ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι ένα από τα δύο -μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη- αναγνωρίσιμα πρόσωπα του σχετικού τρέιλερ, μιλησε στον ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας ότι «Θα ακολουθήσουν 3-4 τρέιλερς τις επόμενες μέρες» και ότι εντός του επόμενου δεκαημέρου θα μάθουμε περί τίνος πρόκειται.

Ωστόσο δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες και κυρίως δεν είπε περί τίνος πρόκειται, σημειώνοντας μόνο ότι «Μπορεί να είναι και καλλιτεχνική κίνηση».

«Μην περιμένετε από εμένα απάντηση» είπε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθαρίζοντας ότι «είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα».

«Δεν παίζω γριφώδη παιχνίδια, είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό και ερχόμαστε να αλλάξουμε τη χώρα» κατέληξε λέγοντας ότι «σε μια εβδομάδα, το πολύ δέκα μέρες θα έχετε την ευχέρεια να αποφασίσετε αν θα μας κάνετε παρέα».



πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.