Αυξημένος είναι ο αριθμός  των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη κοινωνικής βοήθειας όπως προκύπτει από τις περισσότερες από 1400 αιτήσεις που υποβλήθηκαν για ένταξη στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ αλλά και από τον αριθμό των ατόμων που καλύπτουν τα κοινωνικά συσσίτια που ήδη έχουν ξεκινήσει στον Δήμο Θερμαϊκού.  

Συσσίτια λειτουργούν κάθε Παρασκευή μεσημέρι στο χώρο του Παιδικού Σταθμού στην Επανομή και κάθε Παρασκευή απόγευμα στο ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας, διανέμοντας από 70 μερίδες φαγητού. Στη Δημοτική Κοινότητα Περαίας το συσσίτιο ξεκίνησε να λειτουργεί στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας Άνω Περαίας κάθε Πέμπτη. 
Το επόμενο διάστημα τα συσσίτια προβλέπεται να γίνουν από δύο φορές την εβδομάδα.

Τα συσσίτια πραγματοποιούνται με την συνεργασία  της Αντιδημαρχίας Παιδείας - Πρόνοιας - Αλληλεγγύης , των εθελοντριών των ΚΑΠΗ του Δήμου και του συλλόγου γυναικών «Αγάπη», η συνεισφορά των οποίων είναι συγκινητική και ανεκτίμητη.

Αρωγός στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν ακραίας μορφής βασικά προβλήματα επιβίωσης, όπως είναι η τροφή, η στέγη και η θέρμανση, δηλώνει δια του Δημάρχου του Γιάννη Μαυρομάτη ο Δήμος Θερμαϊκού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.