Σήμερα το πρωί έγινε αντιληπτή η "μπούκα" κακοποιών στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη της Μηχανιώνας. Αυτή την ώρα αναμένεται η σήμανση και γίνεται η καταγραφή των ζημιών καθώς και η καταγραφή των αφαιρεθέντων μηχανημάτων.

Εκτεταμένες καταστροφές (γκρέμισμα των ραφιών και σκόρπισμα των βιβλίων της) σημειώνονται στην βιβλιοθήκη.

Εκλάπησαν υπολογιστές και μόνιτορς από βιβλιοθήκη και από το γραφείο της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού που στεγάζεται στο κτίριο.

Με λοστούς οι εισβολείς "άνοιξαν" την εξωτερική πόρτα και εύκολα (λόγω κατασκευής) διέρρηξαν τους δύο εσωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν εισέβαλαν στα γραφεία του ΔΗΠΠΑΚΥΘ αλλά ευτυχώς ούτε στον χώρο εκδηλώσεων, όπου παρέμειναν ακριβά μηχανήματα ήχου μετά την πραγματοποίηση της συναυλίας του Duo Terpsis του Σαββάτου. Άρα οι "ποντικοί" πρέπει να τρύπωσαν είτε το βράδυ Σάββατο προς Κυριακή ή ξημερώματα Δευτέρας.

Είναι δυστυχώς η δεύτερη διάρρηξη μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα σε απόσταση λίγων μέτρων στο κέντρο της Μηχανιώνας. Είχε προηγηθεί η κλοπή υπολογιστών και εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο του Δημαρχείου Μηχανιώνας.

Σύστημα συναγερμού δεν υπήρχε σε κανένα από τα λεηλατηθέντα δημοτικά ακίνητα.
Σχετικές αναρτήσεις:

Διάρρηξη στο Δημαρχείο της Μηχανιώνας - Καταστροφές και κλοπή ηλεκτρονικών υπολογιστών

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Είναι προφανές ότι πίσω από την κλοπή του υπολογιστή του προέδρου της ΤΕΘ βρίσκονται μεγάλα διεθνή συμφέροντα που πλήτονται απο την οργιώδη τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας. Βάρρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο ιατρείο των Ν. Επιβατών σημειώθηκε διάρρηξη την ίδια μέρα και ώρα με αυτήν στην Καψαλάκειο ... με γεια μας !!!
    Συναγερμούς ή φύλακες και γρήγορα, γιατί θα ξαναθρηνήσουμε απώλειες και καταστροφές από τα κλεφτρόνια ή τα πρεζόνια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.