Έγινε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου η διασταύρωση στοιχείων των αιτούντων Επισιτιστικής Βοήθειας με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Από τους αιτούντες προς την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω.

Όσοι από την κατάσταση φέρονται να έχουν απορριφθεί δύνανται να υποβάλουν ένσταση από Τρίτη 20 Οκτωβρίου μέχρι και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου. Μπορούν να προσέλθουν την Τετάρτη από τις 6 έως τις 8 μμ στα γραφεία της Πρωτοβουλίας (Ησιόδου2 & Ξενίου Διός) με τα δικαιολογητικά-έγγραφα (απλές φωτοτυπίες), τα οποία στοιχειοθετούν τους λόγους ένστασης.

Ελέγξτε τον αριθμό αιτήσεώς σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε για περισσότερες διευκρινήσεις στο τηλ. 69484842008.



EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
              
                      Θεσσαλονίκη  19/10/2015
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
                 
                 
                 


     

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              Ενημερώνουμε τους πολίτες οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση για το  πρόγραμμα  “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), ότι τα αποτελέσματα με τους ωφελούμενους  και τους απορριφθέντες έχουν εκδοθεί.
              Πίνακας ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων θα αναρτηθεί σε όλα τα σημεία κατάθεσης των αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων,  όπως, στο Κεντρικό  Δημαρχείο, στις Δημοτικές Κοινότητες, στα ΚΕΠ και στο κτίριο της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, καθώς και με δελτίο τύπου μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
              Παρατίθεται πίνακας ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων όπως εστάλη από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος περιλαμβάνει τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης με την ένδειξη ''εγκεκριμένη – απορριφθείσα''.
              Για τις απορριφθείσες αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την ένστασή τους εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημόσιας ανακοίνωσης τους, (συγκεκριμένα από 21/10 έως 27/10), στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης, (Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος) καθημερινά από τις 9:00 -13:00.
              Κατά την κατάθεση ενστάσεων, ο ενδιαφερόμενος θα υποβάλει τα δικαιολογητικά-έγγραφα (απλές φωτοτυπίες), τα οποία στοιχειοθετούν τους λόγους ένστασης, έχοντας μαζί του τον αριθμό αίτησης που κατάθεσε ή το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ.
 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310-509043, 2310-509048, 2310509021, 2310-509039.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.