Αποδοκιμασίες από μέλη της ΣΠΙΘΑ Θεσσαλονίκης και κόσμου που βρέθηκαν στα Κερδύλλια για την 74η επέτειο του ολοκαυτώματος στα Κερδύλλια



Ολα περιμέναμε να τα ακούσουμε, αλλά, αυτό ξεφεύγει πλέον. Είναι γνωστές οι απόψεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τη Γερμανία. Το έχει δηλώσει εξάλλου πως οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Ωστόσο, δεν περιμέναμε ότι κατά τη διάρκεια της 74ης επετείου του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων, θα είχε το θράσος να πει "Η Γερμανία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση...".

Στα χώματα που ποτίστηκαν με αίμα αθώων, στα χώματα που ακόμη περιμένουν δικαίωση με τις γερμανικές αποζημιώσεις, όπου οι μνήμες είναι ακόμη νωπές, δεν μπορεί κανείς να λέει πως η Γερμανία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι πήγατε πραγματικά να κάνετε εκεί, αφού τα πιστεύω σας είναι διαφορετικά;

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Ο κ. Γεωργιάδης παραβρέθηκε χτες, 17 Οκτωβρίου, στην 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων. Δηλαδή πριν από 74 χρόνια οι ναζί Γερμανοί έσφαξαν εκατοντάδες ανθρώπους... Άνδρες από 15 χρονών και άνω...

Στην επέτειο λοιπόν παραβρέθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είναι σε περιοδεία, λόγω της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Στο καφενείο του χωριού συνάντησε και συνομιλούσε με κόσμο. Δεν εξελίχθηκαν όμως, όπως τα περίμενε. Απέναντί του βρήκε ανθρώπους που τον αποδοκίμασαν. Που τον ρώτησαν τι γυρεύει εκεί, ειδικά τη συγκεκριμένη μέρα, από τη στιγμή που έχει δηλώσει πως οι Γερμανοί είναι... φίλοι μας. Του έλεγαν ακόμη για τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που αυτοκτόνησαν λόγω της κρίσης, της λιτότητας, της ανεργίας, της ανέχειας.

Οι άνθρωποι που τον αποδοκίμασαν, μέλη της ΣΠΙΘΑΣ Θεσσαλονίκης, μαζί και με άλλους παρευρισκόμενους, τον ρωτούσαν ξανά και ξανά. Εκείνος προσπάθησε να... δικαιολογηθεί λέγοντας κάτι ακόμη χειρότερο. "Γερμανία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, τι θέλετε να φύγουμε από αυτήν (σ.σ. την ΕΕ)".

"Να φύγει η Γερμανία από την Ευρώπη, γιατί αυτοί δεν συμπεριφέρονται ως Ευρωπαίοι ήταν η απάντηση", των ανθρώπων...

Μη έχοντας άλλες δικαιολογίες προσπάθησε να τα ρίξει στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ... Δηλαδή, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Προσπάθησε να γυρίσει την ερώτηση, βάζοντας στο τρυπάκι τον κόσμο για να απαντήσει υπέρ του ευρώ ή της δραχμής.

Μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, έφυγε... Απλά έφυγε...

Ο κόσμος όμως συνέχισε να τον αποδοκιμάζει... Κι αυτό διότι κ. Γεωργιάδη ο κόσμος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Θυμάται, όλα όσα ειπώθηκαν, θυμάται όλα και όλους που έχουν υπογράψει και τι έχουν υπογράψει για την υποταγή της Ελλάδας. Τους πάντες. Οπως θυμάται κύριε Γεωργιάδη να υποστηρίζεται θερμά το μνημόνιο. Το έβλεπε στους τηλεοπτικούς του δέκτες. Σας άκουγε στα ραδιόφωνα...



Παραθέτουμε το κείμενο της ΣΠΙΘΑ Θεσσαλονίκης, όπου κατέγραψε το γεγονός:

"Η Σπίθα Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε στην 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη των διακοσίων πενήντα, αδίκως εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς. Δυστυχώς στην εκδήλωση, συναντήσαμε και σύγχρονους Εφιάλτες,συνεργάτες των Γερμανών που αντί να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό, έχουν γίνει η φωνή των οικονομικών εισβολέων μέσα στη Βουλή!
Στο καφενείο του χωριού, ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο αρχηγό της Ν.Δ.
Σε ερώτησή μας για το τί ακριβώς ήρθε να κάνει στα ιερά χώματα των Κερδυλλίων,αφού δηλώνει εδώ και χρόνια ότι οι ¨Γερμανοί είναι φίλοι μας¨, απάντησε κυνικά λέγοντας ότι Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!! Θέλετε να φύγουμε? μας ρώτησε εκβιαστικά.
Απαντήσαμε λέγοντάς του ότι θα είναι καλύτερα να φύγει η Γερμανία, γιατί αυτοί δεν συμπεριφέρονται ως Ευρωπαίοι, αφού καταστρέφουν για τρίτη φορά τους λαούς της Ευρώπης!
Για να γλυτώσει, μη έχοντας απαντήσεις,έριξε τις ευθύνες στο Σύριζα. Φυσικά, του είπαμε ότι τους θεωρούμε όλους (το κομματικό σύστημα) ίδιους, από τη στιγμή που συνδιαλέγονται με τον κατακτητή. Ο κόσμος που παρακολουθούσε τον διαξιφισμό αντέδρασε έντονα και τον αποδοκίμασε, υπενθυμίζοντας του, τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν στον βωμό των Μνημονίων που ο ίδιος, ανερυθρίαστα, υπέγραφε!".

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.