ΕΕΕΕ τότε σκληρύνετέ τα κι άλλο κ. κοινοβουλευτικέ εκπρόσωπε !!!!
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξη που έδωσε στα "Παραπολιτικά 90.1" είπε πως η κοινοβουλευτική ομάδα εκτιμά ότι το πολυνομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει μέτρα υπερφορολόγησης ή σκληρά.
Είπε ακόμη  ότι πολλά σημεία του πολυνομοσχεδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις που δεν έβαλε η κυβέρνηση, που δεν εξυπηρετούν τα δημόσια έσοδα ή τον εξορθολογισμό του κράτους, αλλά πρέπει να εφαρμοστούν καθώς προβλέπονται από τη συμφωνία.
Για το ασφαλιστικό ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις ενώ για τις 100 δόσεις προανήγγειλε τροποποιήσεις μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν. Είπε ακόμη πως η κοινοβουλευτική ομάδα είναι συμπαγής, αποτελεσματική και ώριμη...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.