Δυο - τρεις μέρες πριν κατέγραψα με την κάμερα πεζοδρόμια, σε κεντρικά σημεία της Περαία, που ήταν κατειλημμένα με όγκους κλαδεμένων δέντρων και θάμνων από παρακείμενες οικοδομές.
Και ήμουν έτοιμος να αναδείξω την έλλειψη ευαισθησίας των υπηρεσιών του δήμου.
Προχθές όμως περνώντας από το ίδιο σημείο έγινα μάρτυρας της επέμβασης των υπηρεσιών καθαριότητας που απελευθέρωναν τα πεζοδρόμια και απομάκρυναν τα κλαδεμένα μαζί με ορισμένα ογκώδη που είχαν εν τω μεταξύ προστεθεί.

Και αν κάνω αυτήν την αναφορά με αυτήν εδώ την ανάρτηση δεν είναι για να αποδώσω εύσημα σε υπευθύνους και εργαζομένους αλλά για να τονίσω πως και τα αυτονόητα μερικές φορές καλό είναι να επισημαίνονται. Και φυσικά για να γίνονται και οι συγκρίσεις με ανάλογες καταστάσεις στο πρόσφατο παρελθόν, όταν τα σκουπίδια ουδέποτε ή μάλλον ΕΝΙΟΤΕ απομακρύνοντας σε λογικά χρονικά διαστήματα.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.