"Όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις..."


Έτσι έγινε και με μας σήμερα... και ο καιρός, ενώ τόσες μέρες ήταν υγρός και μουντός, μας χάρισε μια απίθανη λιακάδα και λίγο νοτιαδάκι, τόσο ώστε να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τα σχέδια που η ομάδα μας ετοίμαζε! 

Συγκεντρωθήκαμε λοιπόν αρκετοί φίλοι, μικροί και μεγάλοι, και με άψογη συνεργασία, ωραίες ιδέες, σεβασμό στη γνώμη των πιο έμπειρων, πολύ χιούμορ αλλά και πολύ πολύ χαρά ετοιμάσαμε δύο πανέμορφα επιδαπέδια παιχνίδια για την αυλή του σχολείου μας!

Ευχαριστούμε πολύ τους δασκάλους μας κα Ναταλία, κο Δήμο, κα Καίτη και φυσικά το διευθυντή μας κο Βασίλη, για την παρουσία και τη βοήθειά τους. Ξεχωριστά ευχαριστούμε τον κο Αντώνη για την καλλιτεχνική του επιμέλεια και τις καταπληκτικές του ιδέες!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, Νίκο, Ειρήνη, Κατερίνα, Ειρήνη, Γιώτα, Νόννα, Δώρα και την επιβλέπων μηχανικό μας Χριστίνα, για την άψογη συνεργασία αλλά και τη αγορά των χρωμάτων . 

Και κυρίως ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήρθαν και ακούραστα, για αρκετές ώρες, δούλεψαν άψογα και δημιούργησαν παιχνίδια που όλα τα παιδιά του σχολείου μας θα χαρούν από αύριο! Σίγουρα η μέρα θα τους μείνει αξέχαστη!

Και επειδή μας άρεσε όλη η διαδικασία, σύντομα θα προσθέσουμε και άλλες δημιουργίες.
Προετοιμαστείτε λοιπόν και οι υπόλοιποι...

Καλό βράδυ! 
Μια δημιουργική μέρα είναι μια μέρα αληθινής χαράς!







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.