Κάποιοι δεν αντέχουν την υποκρισία και αποχωρούν, η φωτο είναι αρχείου από καλές, παλιές μέρες ευτυχίας

Εικόνα διάλυσης επικρατεί στις κοινοβουλευτικές ομάδες της συγκυβέρνησης της υποταγής στο 3ο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδηαπό το βουλευτικό αξίωμα ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από διαρροές που αναφέρουν πως ο βουλευτής αναμενόταν να μην παραστεί στην αποψινή ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα που προκαλούν αναταράξεις σε ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.

Ο κ. Σακελλαρίδης έχει στείλει ήδη τηνεπιστολή παραίτησής του στον πρόεδρο της Βουλής, ενώ στη θέση του αναμένεται να ορκιστεί ο πρώτος επιλαχών και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ το αίτημα του πρωθυπουργού τέθηκε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν. Από το Γραφείο Τύπουτου πρωθυπουργού και επισημαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες υπήρχαν διαρροές στον Τύποπως ο Γ. Σακελλαρίδης προτίθεται να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία.

"Το περιεχόμενο της συμφωνίας ήταν γνωστό σε όσους κατήλθαν υποψήφιοι στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και άρα η στάση αυτή δεν δικαιολογείται" ανέφεραν κυβερνητικές πήγες.

Η μια πατάτα ακολουθεί την άλλη. Ανησυχία που οδήγησε σε φαινόμενα ανταρσίας έφερε η πρωτοβουλία Αλεξιάδη να φορολογήσει το κρασί. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου φέρεται να έχει γίνει κοινωνός των αντιδράσεων οινοπαραγωγών, όπως και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.