Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος την Κυριακή θα μπορούν να ψηφίσουν σε 883 εκλογικά κέντρα και 1.290 κάλπες θα μπορούν να ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο του κόμματος.
Όπως έχει γίνει γνωστό, δεν υπάρχει τοπικός περιορισμός δηλαδή όσοι προσέλθουν στις κάλπες μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.
Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικό έγγραφο για την ταυτοπροσωπία, ενώ το αντίτιμο της συμμετοχής έχει οριστεί στα 3 ευρώ.
Αν δεν αναδειχθεί νικητής στην Κυριακή θα υπάρξει επαναληπτική διαδικασία την επόμενη Κυριακή (29 Νοεμβρίου) μεταξύ των 2 πρώτων, ωστόσο χωρίς αντίτιμο για όσους έχουν ήδη ψηφίσει.
Δείτε εδώ αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα: Εσωτερικό.pdf  Εξωτερικό.pdf
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.