Άρχισε ήδη να λειτουργεί και στην Περαία η Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Κοινωνικό Φροντιστήριο), που διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού (μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας) για μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας (Γυμνασίου και Λυκείου), ιδίως αυτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα παρακολούθησης οποιασδήποτε μορφής ενισχυτικής διδασκαλίας. Η δράση αυτή συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και διεξάγεται πλέον και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου. Τα μαθήματα θα διεξάγονται έως το τέλος Μαϊου και η συγκρότησή τους θα εξαρτηθεί από τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαθητών. Το έργο αυτό βασίζεται στην προσφορά εθελοντών καθηγητών, ενεργών και μη, που έχουν τη διάθεση και την αγάπη να βοηθήσουν, μεταδίδοντας τις γνώσεις τους στα παιδιά μας.

Οι εθελοντές καθηγητές που θέλουν να συμμετέχουν στη Ε.Ε.Δ. μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου, τηλ. 23923 30104/102, την οποία επισυνάπτουμε.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη αίτηση και καταθέτοντας την στο γραφείο του Διευθυντή/ντριας του εκάστοτε σχολείου ή στο γραφείο της Αντιδημαρχίας Παιδείας, τηλ. 23923 30104/102. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.