Μπορεί να ακούγεται απίστευτο ως είδηση είναι όμως, αληθινό. Κλάπηκε φαγητό μέσα από μαθητική τσάντα.

Οχι γιατί αυτός που το έκανε ήθελε να κάνει αστείο, αυτός που το έκανε ήταν γιατί πεινούσε.

Υπάρχουν παιδιά που πεινάνε, καταστάσεις που θυμίζουν κατοχή, αλλά οι έχοντες και κατέχοντας και μαζί τους και οι κυβερνώντες πέρα βρέχει.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή Ανάληψη.

Πεινάει ο κόσμος κύριοι της κυβέρνησης, γονείς δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να βάζετε φόρους, να ξεπουλάτε μέσω ΤΑΪΠΕΔ τα πάντα, να κόβεται συντάξεις και μισθούς, να αλλάζεται το φορολογικό. Οι αυξήσεις σε προϊόντα, η ανεργία που έχει “τσακίσει” ολόκληρες γενιές, γιατί δεν είναι μόνο οι νέοι είναι και οι άνθρωποι πάνω από τα 50 που δεν μπορούν να βρουν δουλειά, επιχειρήσεις κλείνουν οι μια μετά την άλλη.

Μπορεί κάποιος να πει ότι ο συγκεκριμένος μαθητής μπορούσε να είναι στο πρόγραμμα σίτισης. Και είναι λύση αυτό; Χορταίνει ένα παιδί με μια τυρόπιτα. Ξέρετε τι σημαίνει πείνα; Γνωρίζεται άραγε τι θα πει δεν έχω να φάω;

Όχι κύριοι δεν τα γνωρίζεται γιατί αν τα είχατε ζήσει έστω για λίγο θα είχατε διαφορετική πολιτική. Θα μπορούσατε να κατανοήσετε πως είναι ένα πεινασμένο παιδί, πως είναι ένας γονιός όταν δεν είναι δώσει στο παιδί του τα καθημερινά τα απλά.

Δε θα μιλούσατε και δε θα κάνατε συμφωνίες που «χτυπούν» τον απλό κόσμο.

Πραγματικά η απορία ήταν και παραμένει πως μπορείτε να λέγεστε αριστεροί, όταν δεν κοιτάτε καν τον απλό πολίτη, τον φτωχό, εκείνον που έχει πρόβλημα.

Με το παράλληλο πρόγραμμα και τις κάρτες σίτισης νομίζεται ότι θα λύσετε τα πάντα; Με τις δωρεάν ελάχιστες κιλοβατώρες που προσφέρει η ΔΕΗ νομίζεται ότι λύσατε τα προβλήματα.

Ένα άνθρωπος κάηκε ζωντανός στη Λάρισα κατά την προσπάθειά του να ζεσταθεί με μαγκάλι, ένα παιδί αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό από τη σάκα συμμαθητή του.

Όλα αυτά δε σας λένε κάτι; Μα τι αριστερή κυβέρνηση είστε εσείς; Πραγματικά το έχουμε απορία, ποια η διαφορά σας από τους προηγούμενους; Τι θέλετε να πετύχετε; Γιατί αυτό που εμείς βλέπουμε, μια χώρα αποικία, μια χώρα που ξεπουλά πάνω απ’ όλα τους ίδιους της τους πολίτες.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.