Μια όμορφη ιδέα υλοποιεί για πρώτη φορά η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης στα πλαίσια των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων. Διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη Λευκή Νύχτα.

Σύμφωνα μ' αυτήν η αγορά της πόλης θα λειτουργήσει το απόγευμα του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου 2015 από τις 19.00 έως τις 24.00.

Μας περιμένουν με μεγάλες προσφορές σε όλες τις επιχειρήσεις – εμπορικά – υπηρεσίες – κομμωτήρια – κέντρα αισθητικής – ψητοπωλεία – αναψυκτήρια – καφέ – μπαρ – ταβέρνες – ουζερί .

Οι επαγγελματίες θα προσφέρουν έξω από τις επιχειρήσεις τους κρασί και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Στην πλατεία Παραμάνα θα παίζει με το σαξόφωνό του ο Σωτηριάδης Θεόφιλος χριστουγεννιάτικες μελωδίες και οι ADD3 JAZZ STANDARDS. Επίσης θα υπάρχουν στους δρόμους της Θέρμης μπάντες, ξυλοπόδαροι, διάφοροι μασκότ και η μπάντα δρόμου του κρουστόφωνου.

Λαογραφικοί και χορευτικοί σύλλογοι θα παρελάσουν από τους κεντρικούς δρόμους της αγοράς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.