Φέτος τα Χριστούγεννα, για άλλη μια φορά και με πολύ σεβασμό και αγάπη στο πρόσωπο του «αγίου των ελληνικών γραμμάτων» και κοσμοκαλόγερου Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Φύρδην Μίγδην» επιχειρούν να παρουσιάσουν την κρυφή όψη των γιορτών, προβάλλοντας, σε αντίθεση με τις απρόσωπες εκδηλώσεις και πανηγυρισμούς, τις ανικανοποίητες αγάπες και τα ανεκπλήρωτα όνειρα των ηρώων του, καθρεφτίζοντας έτσι την σύγχρονη πραγματικότητα. 
Ο ηθογράφος και ψυχογράφος Παπαδιαμάντης όμως, κρατάει ζωντανή την ελπίδα για τη λύτρωση και δείχνει το δρόμο της αληθινής δημιουργίας, που είναι η πορεία του αληθινού ανθρώπου.
Παρουσιάζονται τα διηγήματα «Ο Σημαδιακός», «Έρωτας στα χιόνια» και «Άνθος του γιαλού».

Πρόγραμμα παραστάσεων:

- Παρασκευή 18 & Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο Burlesque Theatro, Σκρα 10, Κέντρο Θεσ/νίκη (είσοδος 7€, με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα)

- Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ώρα 7:30 μ.μ στο café Etoile de Mer, Αγία Τριάδα

- Δευτέρα 21 & Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, ώρα 8 μ.μ. στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (είσοδος με προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών προσωπικής υγιεινής για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θεσσαλονίκης, αντί εισιτηρίου)

Εκδήλωση για Theatro Burlesque:https://www.facebook.com/events/734264190036816/

Εκδήλωση για το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο:https://www.facebook.com/events/76006257
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.