Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι στην γωνία Ρωμανού και Κρήτης στην Περαία. Μια κυρία οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παραβίασε το στοπ που είχε στην κατεύθυνσή της επί της Κρήτης και βγαίνοντας στην Ρωμανού παρέσυρε την μοτοσυκλέτα  και τραυμάτισε πολύ σοβαρά (πιθανά κατάγματα) το νεαρό οδηγό της.
Επί μισή ώρα παρέμενε ο τραυματισμένος στο έδαφος μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο - με μεγάλη καθυστέρηση - που τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Κοντά του ευτυχώς  έσπευσαν για βοήθεια δύο γιατροί, ο ένας ήταν ο πρώην δήμαρχος κ. Αλεξανδρής, του οποίου το ιατρείο βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

Επειδή η πρόσφατη στατιστική των αυτοκινητιστικών ατυχημάτων στην Περαία δίνει το μεγαλύτερο ποσοστό στις τρεις διασταυρώσεις της Ρωμανού (Ανθέων, Κρήτης και Ιωνίας) θα συνιστούσαμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς που βγαίνουν από τις τρεις οδούς στην οδό Ρωμανού για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα και ζημιές. Και όπως είναι γνωστό στο στοπ οφείλουμε να ακινητοποιούμε το όχημά μας και να ελέγχουμε πριν κινηθούμε στον δρόμο που έχει προτεραιότητα.

ακτιβιστής

* Η φωτο είναι αρχείου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.