Σε λάθος κατεύθυνση πιστεύουν εννέα στους δέκα πολίτες ότι κινείται η χώρα, ενώ ποσοστό που φτάνει στο 86% δηλώνει απογοητευμένο για την μέχρι σήμερα πορεία της Ελλάδας, όπως δείχνουν τα στοιχεία από το παρατηρητήριο κοινωνικο - πολιτικών αλλαγών qed Ελλάδα 2.0, που παρουσιάζονται στο Βήμα της Κυριακής.

Μάλιστα, το 58% θεωρεί ότι δεν θα βελτιωθούν τα πράγματα ακόμη και όταν τελειώσει η κρίση, ενώ οκτώ στους δέκα πιστεύουν ότι η επόμενη χρονιά δεν θα είναι καλύτερη προσωπικά για τους ίδιους.

Επιπλέον, η πίστη στο Κοινοβούλιο που είχε ανακτηθεί μετά την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ από 27% τον Μάρτιο του 2015 έπεσε στο 6% τον Νοέμβριο του 2015.

Ακόμη, η εμπιστοσύνη στο Στρατό αυξάνεται και ιδίως στις νεότερες ηλικίες, καθώς από 38% που ήταν τον Ιούνιο του 2015 ανήλθε στο 65%.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.