«Το τέλος του Αλέξη Τσίπρα πλησιάζει», αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild και προβλέπει κατάρρευση της κυβέρνησης μέσα σε τρεις μήνες.

«Ελπίζατε ότι η κρίση στην Ελλάδα έχει τελειώσει; Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική», αναφέρει χαρακτηριστικά το δηλητηριώδες δημοσίευμα της Bild.

Και συνεχίζει: «Οι Έλληνες εμπιστεύτηκαν ήδη δύο φορές φέτος τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς τον εξέλεξαν πρωθυπουργό τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο πλέον πλησιάζει το τέλος του. Οι βουλευτές του δεν τον ακολουθούν, τα κόλπα του δεν πιάνουν πια».

Το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με της Τρίτης, που μιλούσε για τελευταία προθεσμία της τρόικας στον Τσίπρα, προβλέποντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση των Αθηνών δεν θα μακροημερεύσει.

Αυτή τη φορά η Bild, επικαλούμενη έρευνα που έκανε η ίδια στην Αθήνα, υποστηρίζει ότι η διάρκεια ζωής που απομένει στην κυβέρνηση Τσίπρα είναι τρεις μήνες.

«Μέσα από έρευνες της Bild στην Αθήνα, ακόμα και οι πιο στενοί σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και φίλοι από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα συντριβεί τους επόμενους τρεις μήνες», υποστηρίζει.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.