Το είδαμε κι αυτό. Ο πολιτικός πολιτισμός θριάμβευσε σήμερα στη Βουλή των μνημονίων.

Επίσκεψη από κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν την Τετάρτη οι υπεύθυνοι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στον δεύτερο όροφο της Βουλής ως ένδειξη αλληλεγγύης μετά την επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Οικονόμου. 
 Ο διαχρονικός και παντός καιρού βουλευτής που μετήλθε όλων σχεδόν των κοινοβουλευτικών ομάδων. Που προϋπήρξε βουλευτής ΠΑΣΟΚ, αυτομόλησε στο Άρμα Πολιτών, πέρασε από την ΔΗΜΑΡ και κατέληξε βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό το πολιτικό λουλούδι "κακοποίησαν" οι αντιεξουσιαστές όταν τον βρήκαν "πρόσφορο" να δειπνεί σε εστιατόριο των Εξαρχείων.
Μ' αυτό τον τρόπο διασφαλίζουν οι Συριζαίοι την από απέναντι αλληλεγγύη όταν θα έρθουν οι ώρες που θα ξυλοκοπούνται και οι ίδιοι.

Διαβάζουμε από πολιτισμένες και καθωσπρέπει σελίδες:

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος πρόσφατα ορίστηκε διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τη βουλευτή Κεφαλονιάς και γραμματέα της Κ.Ο. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου πέρασαν -για πρώτη φορά- την είσοδο των γραφείων της ΝΔ και συναντήθηκαν με τον βουλευτή Βοιωτίας Βαγγέλη Μπασιάκο.

Αμφότεροι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου και επεσήμαναν ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να εντοπιστούν οι δράστες, αλλά και γενικότερα για να μην υπάρχουν περιοχές-άβατα στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού.

Η πρωτοβουλία αυτή εκτιμήθηκε από τους αρμόδιους της ΝΔ, καθώς θεωρήθηκε ότι βοηθά στη διατήρηση ενός πολιτισμένου κλίματος ανάμεσα στους δύο μεγάλους πολιτικούς αντιπάλους στην Βουλή.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. τι να πρωτοθαυμασει κανεις... την ταυτιση του κουκουλοφορου με τον αντιεξουσιαστη ,ή την ταυτιση αποψεων μ αυτη του χρυσαυγιτη παπα...περι του τι αξιζει στα πολιτικα λουλουδια......λυπαμαι αφανταστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.