«Η ένταση των αεροπορικών επιδρομών στο Ισλαμικό Κράτος και άλλων τρομοκρατικών στόχων έχει αυξηθεί", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Πτέραρχος Σεργκέι Rudskoy, επικεφαλής επιχειρησιακού τμήματος του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, προσθέτοντας ότι πολεμικά αεροσκάφη του Κρεμλίνου έχουν καταστρέψει έξι εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου και επτά συνοδείες φορτηγών κατά τις τελευταίες τρεις ημέρες μόνο.

"Οι Ρωσικές αεροπορικές επιδρομές συνέβαλαν στη μείωση κατά το ήμισυ των εσόδων του ισλαμικού κράτους από το παράνομο εμπόριο πετρελαίου από $ 3 εκατομμύρια σε 1,5 εκατομμύρια $,"μεταδίδει το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη χτύπησαν "την αγορά των καυσίμων σε Idlib, την Τρίτη, καταστρέφοντας φορτηγά βυτιοφόρα, θέτοντας τεράστιες πυρκαγιές και σκοτώνοντας 16 ανθρώπους. "

Το video που δόθηκε στη δημοσιότητα:




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.