Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αύριο, 12 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ,στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Θερμαϊκού για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τον τίτλο «Αστρογειτονιές». 
Στο πλαίσιο τους θα λειτουργήσουν Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Περαία (12/12/2015 έως 30/12/2015), τη Νέα Μηχανιώνα ( 16/12/2015 έως 2/1/2016) και την Επανομή ( 18/12/2015 έως 2/1/2016) .Εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί επίσης στους Ν.Επιβάτες (έναρξη 13/12/2015) και την Αγία Τριάδα (έναρξη 19/12/2015).
Στη Ν. Μηχανιώνα και τους Νέους Επιβάτες, δύο  περιοχές με έντονη αλιευτική δραστηριότητα το πνεύμα των εορτών θα σημάνει  με τη φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων καραβιών!

Αύριο στην Περαία,  η εξαιρετική παιδική χορωδία του Πυθαγόρειου  Ωδείου και η Ευρωπαϊκή Νεανική Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Περαίας «Η ΑΓΑΠΗ» θα δώσουν τον  τόνο της γιορτής μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με τραγούδια αφιερωμένα στην ΕΙΡΗΝΗ, όπως το «We are the World» και το «Imagine» του John Lennon ,, καθώς και με συνθέσεις γνωστών Ελλήνων μουσικών και στιχουργών.
Συμμετέχουν οι: Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" Θερμαϊκού, Κολυμβητική Ομάδα Περαίας, 2ο Γυμνάσιο Περαίας. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν μουσικο-θεατρικά δρώμενα από την ομάδα θεάτρου & τεχνών "Duente".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.