Οι αντιδράσεις των πολιτών προς  τα νεοϋποταγμένα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Έντονες αποδοκιμασίες προς τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών και πρώην υφυπουργό Αγροτικής ΑνάπτυξηςΣγουρίδη επεφύλαξαν οι αγρότες πριν την έναρξη του 10ου Παγκόσμιου Συνέδριου Θρακών στις Φέρες Έβρου.
Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι επιτέθηκαν στον Παναγιώτη Σγουρίδη, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Είναι χαρακτηριστικό πως εισέβαλαν στο γυμναστήριο όπου είχε προγραμματιστεί η διεξαγωγή του συνεδρίου και κατευθύνθηκαν προς τους επισήμους κατηγορώντας τους για κατασπατάληση χρημάτων ενώ οι αποζημιώσεις των αγροτών, της βάσης της ελληνικής αγοράς, δεν έχουν αποδοθεί. "Συνέδρια μπορείτε να κάνετε, αποζημιώσεις όμως; Μέχρι πότε;", φώναζαν.
"Εσύ παίρνεις τα 10 χιλιάρικα το μήνα στα ...αυτά σου, εγώ με τι θα πληρώσω .;" ρωτούσε με αγανάκτηση αγρότης πριν από λίγο.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.