11-24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 18:00-20:00
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ- ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής για Μικρούς & Μεγάλους Δημιουργούς
Μικροί & Μεγάλοι δημιουργούμε Χριστουγεννιάτικα Γλυκίσματα & Λιχουδιές στο υπαίθριο Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία με τους Ζαχαροπλάστες & Αρτοποιούς της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών Θέρμης.


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015
Χριστουγεννιάτικο Γραφιστικό Εργαστήρι.

Ελάτε να γράψουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο γράμμα στο Αι-Βασίλη και να κατασκευάσουμε την πελώρια τρισδιάστατη Χριστουγεννιάτικη Κάρτα Ευχών για όλα τα παιδιά του κόσμου και ιδιαίτερα των προσφύγων που βιώνουν δύσκολες στιγμές αυτές τις άγιες μέρες.
Εμψυχώτριες :Αντωνιάδου Νικολέτα | Αδαμογιάννη Ιωάννα
(Ομάδα Δημιουργίας :Γραμματοχυμός)
Μουσική στην Πλατεία : Δημήτρης Τριχακης …………


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015
«Μελωμύθι»./Μουσική & Παραμύθι.
Αρχή του παραμυθιού, καλησπέρα σας… Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Μουσική και το Παραμύθι… αγαπήθηκαν τόσο πολύ που φτιάξανε το Μελωμύθι…
Δυο συστατικά… δυο μουσικά όργανα ..ένας προορισμός, το ταξίδι στον κόσμο των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών , των ελληνικών λαϊκών παραμυθιών και όχι μόνο.
Ένα λαούτο κι ένα ακορντεόν και δυο φωνές στο τραγούδι και την αφήγηση φέρνουν ανάμεσα μας βασιλοπούλες , πρίγκιπες, ξωτικά και δράκους, πλάσματα μυθικά της φαντασίας
Δημήτρης Τριχάκης –Λαούτο- Φωνή | Αβράμπεκη Πένυ-Αφήγηση Ακορντεόν


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015
Εργαστήριο Κεραμικής για παιδιά & Ενήλικες

Όλοι μαζί ανακαλύπτουμε την τέχνη της κεραμικής και, δημιουργούμε μοναδικά έργα πλάθοντας και σμιλεύοντας τον πηλό με τις μαγικές ιδιότητες του τροχού κεραμικής
ΕΜΦΥΧΩΤΗΣ : ΚΙΦΟΚΕΡΗΣ ΑΛΕΚΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
- KUKLUXSAX…….


Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015
Εργαστήριο Κατασκευής Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών με ανακυκλώσιμα υλικά.
Ελάτε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε υφάσματα και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά και να δημιουργήσουμε ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Εμψυχώτρια : Δημητρίου Κωνσταντινιά Σχεδιάστρια
- Κρητικοί Σύλλογος ΞΑΣΤΕΡΙΑ ……


Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015
"Πανικός στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη"
Κάπου στο Βόρειο Πόλο ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα . Όλα τα ξωτικά δουλεύουν πυρετωδώς για να ετοιμάσουν τα δώρα. Το τελευταίο παιχνίδι όμως, ένα επιτραπέζιο, δεν είναι έτοιμο ακόμα. Ο Άγιος Βασίλης λέει στα ξωτικά να βιαστούν για να προλάβουν, αλλά αυτά αντί να κάνουν πιο γρήγορα αρχίζουν το ένα μετά το άλλο να σωριάζονται στο πάτωμα. Ένα από αυτά καταφέρνει να αρθρώσει μερικές λέξεις: ''Είναι όλοι τους τόσο κουρασμένοι που δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ούτε σε μια εβδομάδα''. Τα χρειάστηκε ο Άγιος, κι έτσι δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει ζητώντας βοήθεια. Ο Γραμματοχυμός βλέπει τον Άγιο Βασίλη απελπισμένο και αμέσως σπεύδει να τον βοηθήσει. Θέμα: Μαζί με τα παιδιά βοηθάμε τον Άγιο Βασίλη να φτιάξει το επιτραπέζιο παιχνίδι που του λείπει και ποιος ξέρει; Μπορεί και να μας ανταμείψει!!!
Εμψυχώτριες :Αντωνιάδου Νικολέτα | Αδαμογιάννη Ιωάννα
(Ομάδα Δημιουργίας :Γραμματοχυμός)
Σύλλογος : ΣΕΡΡΑΙΩΝ


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015
Η Αγγλόφωνη Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης σε συνεργασία με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SMS(Tριάδι) παρουσιάζουν στους μικρούς και μεγάλους φίλους, χριστουγεννιάτικες ιστορίες στην Αγγλική Γλώσσα και ζωντανεύουν τις ιστορίες των βιβλίων μέσα από διαδραστικά εργαστήρια κατασκευών και δραματοποίηση ιστοριών.
Εμψυχώτρια : Kosior Margarita

Χριστουγεννιάτικα Εικαστικά Εργαστήρια με την ομάδα δημιουργίας των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ .
Ελάτε να μυηθούμε στην τέχνη των εικαστικών τεχνών και με τη βοήθεια των ειδικών να δημιουργήσουμε τα δικά μας χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνήματα.
Σύλλογος ΒΛΑΧΩΝ


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015
Εργαστήριο Χριστουγεννιάτικων Κατασκευών
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με το παιδικό Σταθμό «Λεμονόκηπος» (Φράγμα Θέρμης) σας καλεί σ’ ένα δημιουργικό εργαστήριο κατασκευών και αφήγησης χριστουγεννιάτικων ιστοριών γεμάτες ξωτικά και καλικάντζαρους.
Σάββατο 19 Δεκεμβριου 2015
Μουσική Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων Παραμυθιών
Ελάτε να ακούσουμε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα παραμύθια υπό τους ήχους κρουστών μουσικών οργάνων σε μαγευτική αφήγηση από την μουσικοπαιδαγωγό –παραμυθού Μαρία Γκόγκα.
Εμψυχώτρια :Γκόγκα Μαρία : Μουσικοπαιδαγωγός-Παραμυθού


Τρίτη  22 Δεκεμβρίου
Χριστουγεννιάτικες Λαογραφικές Εκδηλώσεις του Σωματείου "Παναγία Σουμελά" Θέρμης Τριαδίου
………………………………………………..
Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου
Χριστουγεννιάτικες Λαογραφικές Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης "Ο Μέγας Αλέξανδρος"
…………………………………………………….

Δημοτικό Γήπεδο Θέρμης

Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.