«Αχτίδα Ελπίδας του Νέου Έτους για την Ελλάδα» χαρακτηρίζει την ενδεχόμενη (;)εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ η Wall Street Journal, (εφημερίδα του Χρηματιστηρίου και καρδιά του αμερικανικού υποχθόνιου κράτους, ή deep state).

Σε άρθρο του δημοσιογράφου Simon Nixon αναφέρει ότι σε μία τέτοια περίπτωση «θα άνοιγε η πόρτα, ώστε η Νέα Δημοκρατία να επανατοποθετηθεί σαν ένα μοντέρνο κεντροδεξιό κόμμα, υπέρμαχο της επιχειρηματικότητας..,».

«Μία αναμορφωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία, ικανή να ασκήσει δυναμική αντιπολίτευση, θα πίεζε τον ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί στις φιλόδοξες, αλλά κυρίως ανεκπλήρωτες, μεταρρυθμιστικές υποσχέσεις του...»

Παράλληλα, εκτιμά ότι μία νίκη του κ. Μητσοτάκη θα είχε απήχηση και πέραν της Ελλάδας και «θα έστελνε το μήνυμα ότι πολιτική ανανέωση στην Ευρώπη είναι εφικτή, ακόμα και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες».

Κυριάκο όμως σας καλούν να ψηφίσετε και οι:


ευχόμενοι
«Το Άγιο Πνεύμα να δώσει σε όλους σας δύναμη και ευθυκρισία.»#Thessaloniki #Θεοφανεια

Έχετε όμως και παλαιότερη πηγή (γερμανικής) φώτισης, από την περίλαμπρη παρέα Χριστοφοράκου και Σιας) της S I E M E N S


Πάμφωτοι τώρα σοφίας, πορευθείτε στις κάλπες της Κυριακής, και πειθαρχήστε στις οδηγίες συμμάχων και εταίρων…

economikos
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.