Σε μια παρέα γλέντησαν χθες οι φίλοι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας την Τσικνοπέμπτη.

Το στέκι της Πρωτοβουλίας μεταμορφώθηκε σε ταβέρνα, η ψησταριά με τον Γιώργο τσίκνισε τη γειτονιά, ο Μήτσος, ο Γιώργος και τα άλλα παιδιά (χωρίς ηχητικά) αλλά με μεγάλη διάθεση τραγούδησαν τραγούδια κεφιού και σχεδόν όλοι έριξαν τις βόλτες τους στην πίστα χορού που ανοίχτηκε μπροστά στο "πάλκο". Πολλοί από τους συνδαιτημόνες ήρθαν ντυμένοι καρναβάλια, και άλλοι που δεν είχαν μεριμνήσει με τη χρησιμοποίηση μασκών, περουκών κλπ άλλαξαν εμφίεση εκεί, δίνοντας μια εύθυμη νότα και μπόλικο κέφι στη χθεσινή γιορτή.

Σουβλάκια, πατάτες, σαλάτες και άφθονο καλό Μαντοβάνικο κρασί βοήθησαν στο κέφι.

Τσικνίστηκαν μαζί μας ο Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της Συμπολιτείας Θερμαϊκού, ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Ζδούκος και πολλοί αγαπητοί φίλοι.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΟΙ !!!











Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.