του ακτιβιστή

Πολύς λόγος με εκατέρωθεν διαξιφισμούς για διαπλοκή, διαφθορά και συγκάλληψη γίνεται σχετικά με τα 2.500 παράνομα (ανύπαρκτα στην ουσία) πτυχία που χρησιμοποίησαν αντίστοιχοι δημόσιοι υπάλληλου για να διοριστούν ή να ανέλθουν στην διοικητική (βλέπε μισθολογική βελτίωση) ιεραρχία.
Και φυσικά λίγο ίσως ενδιαφέρει αν το υπουργείο Παιδείας του Φίλη επικαλείται την εφαρμογή νόμου του 2007 (επί υπουργείας Γιαννάκου) που απαιτούσε την έκδοση υπουργικής απόφασης για την διενέργεια εξατάσεων με τις οποίες θα ανοίξει ο δρόμος για τη νομιμοποίηση των παράνομων πτυχίων και τη μη δίωξη των εισελθόντων με "πλαστά" πτυχία.
Όπως κι αν το βαφτίσεις είναι μια "διευθέτηση" παράνομης ΕΝΤΕΛΩΣ διαδικασίας που η "αριστερή" (της πλάκας) κυβέρνηση θέλει να "τακτοποιήσει".
Και επειδή διακρίνουμε το ισχυρό κίνητρο "διευθέτησης αδικιών" σχετικά με τη λήψη πτυχίων από την οποία διακατέχεται η ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ θα συνιστούσαμε να κάνει ένα σοβαρό κατ' αρχήν έλεγχο και να ενημερώσει τουλάχιστον για το :

Πόσες επίσημες πανεπιστημιακού επιπέδου σχολές της χώραςέχουν χορηγήσει πτυχία τα οποία δεν αναγνωρίζονται από το κράτος με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι του (καθόλα νόμιμοι) δεν μπορούν να τα επικαλεστούν για να διεκδικήσουν οποιαδήποτε θέση. Και φυσικά οι πτυχιούχοι δε  έχουν κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.
ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΪΜΟΥ με υπογραφή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Γνωρίζουμε ότι είναι πολλές οι αντίστοιχες περιπτώσεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.