Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να επικοινωνήσουμε σε μια ξένη γλώσσα! Έρχεται όμως μια συσκευή μετάφρασης που θα χωράει εύκολα μέσα στο αυτί σου!

Η συσκευή ονομάζεται The Pilot και η εταιρία πίσω από αυτή την εκπληκτική ιδέα είναι η Waverly Labs. Το Σεπτέμβριο που θα είναι διαθέσιμο στα ράφια, το The Pilot θα επιτρέπει στους χρήστες που το φοράνε να καταλαβαίνουν μία από τις διάφορες ξένες γλώσσες που περιέχει μέσω real-time in-ear μετάφρασης.

Μία εύχρηστη εφαρμογή θα σας επιτρέπει να αλλάζετε γλώσσες και οι επιλογές είναι Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Αγγλικά. Θα κοστίζει 129 δολάρια και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ. Αλλιώς μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε πολύ αργά και δυνατά στα Αγγλικά. Καλή τύχη με αυτό!
Η συσκευή θα περιλαμβάνει δύο ακουστικά που εύκολα χωράνε στα αυτιά.

Λέγεται ότι η συσκευή μεταφράζει την ομιλία όπως έκανε το εξωγήινο ψάρι Babel fish στο The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy!
Ο δημιουργός του The Pilot δήλωσε ότι του ήρθε η ιδέα όταν γνώρισε ένα κορίτσι από την Γαλλία! Δείτε στο βίντεο πως δουλεύει:πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.