Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα .....
Όχι πως είμαστε αφελείς ...
Όχι που αγνοούσαμε το πάρτι εκατομμυρίων που παίζεται στις διάφορες ιστοσελίδες των επώνυμων "επαγγελματιών" του είδους.
Αλλά όσο πληροφορημένοι και υποψιασμένοι αν ήμασταν ομολογούμε πως τα νούμερα (και μιλάμε για εκατομμύρια ευρώπουλα που αλλάζουν χέρια) προκαλούν ίλλιγο. Πολύ δε περισσότερο που οι χουβαρντάδες που τα "μοιράζουν" το κάνουν γνωρίζοντας πως το κουστούμι το πληρώνουν οι αγρίως φορολογούμενοι και δυσκόλως επιβιώνοντες Έλληνες.
Γιατί τα χρήματα, στις καταστάσεις που δημοσιεύουμε, τα δίνουν οι Τράπεζες (δεν μιλάμε για ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και τη σάρα και τη μάρα) και το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Βαθιά ανάσα, ανάψτε τσιγαράκι, πάρτε και κανένα υπογλώσσιο οι επιρρεπείς στον κίνδυνο και έχουμε και λέμε:

  • 54.375.257 €,  είναι το άθροισμα των εσόδων από ΚΕΕΛΠΝΟ (2014) και τράπεζες (2015 & Α’ τρίμηνο 2016) για το σύνολο των ΜΜΕ (με ελάχιστο ποσό τα 20.000 ευρώ) (πίνακας 1)
  • 6.553.338 €, είναι το άθροισμα των εσόδων από ΚΕΕΛΠΝΟ και τράπεζες (2015 & Α’ τρίμηνο 2016) ΜΟΝΟ για τους αμιγώς internet-ικούς εκδότες (πίνακας 2)
  • 4.275.150 €, είναι τα έσοδα από το ΚΕΕΛΠΝΟ που εισέπραξαν τα ΜΜΕ (πίνακας 3)
Και τώρα που έχετε πάρει μια συνολική γεύση από τη γενική "αρπαχτή" που φυσικά είναι καθ'όλα νόμιμη, πάμε μα δούμε και τα συγκεκριμένα δημοσιοκαφράκια και δημοσιοκαφρικές επιχειρήσεις της λαμογιάς (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ). Μπορείτε να εντρυφήσετε σε ποια αξιόπιστα ιστολόγια τα έπαιρναν από που και ποιες εφημερίδες και δημοσιογραφάρες τα "κονομούσαν" από τη διαφημιστική πίτα ...
Μπορείτε να μεγεθύνετε τους πίνακες πατώντας στο σύμβολο (+)


ΠΙΝΑΚΑΣ 1 (σελίδες 8)





ΠΙΝΑΚΑΣ 2 - Διαδίκτυο (σελίδες 3)





ΠΙΝΑΚΑΣ 3 - ΚΕΕΛΠΝΟ 2014 (σελίδες 2)





* Στοιχεία λάβαμε από τη Δημοσιογραφική Ανανέωση & Ενωτική Κίνηση Δημοσιογράφων, εδώ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.