του πιτσιρίκου

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η αποκάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη πως έξι μηνών ήταν πολιτικός κρατούμενος της χούντας και πως έζησε έξι χρόνια εξορία στο μαρτυρικό Παρίσι.

Η αποκάλυψη του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τον εκλογικό νόμο, αφού οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία στο προτεκτοράτο και ο καθένας λέει μέσα στη Βουλή όποια μαλακία του κατέβει στο κεφάλι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ακόμα πως σε ηλικία έξι μηνών έκανε αντίσταση στη χούντα, αφού ρεύτηκε στα μούτρα του Παπαδόπουλου, έκανε κακάκια πάνω στο κουστούμι του Παττακού και πέταξε την πιπίλα του στον Μακαρέζο.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως υπέστη βασανιστήρια από τους χουντικούς, αφού δεν του επέτρεπαν να θηλάζει και αυτό του άφησε τραύματα και βγήκε έτσι βλαμμένος.

«Τα μάτια μου είναι γουρλωμένα επειδή έψαχνα να βρω το μπιμπερό» είπε φανερά συγκινημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σκούπισε τα δάκρυά του στη σαλιάρα του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμα πως οι χουνταίοι αναγκάστηκαν να τον εξορίσουν στο Παρίσι γιατί τον έβλεπαν και τρόμαζαν.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης η χούντα έπεσε εξαιτίας του, αφού έπρεπε να επιστρέψει από το Παρίσι στην Αθήνα, για να πάει στο Δημοτικό, αφού το Χάρβαρντ δεν έχει ούτε δημοτικό, ούτε νηπιαγωγείο και δεν μπορούσε να πάει κατευθείαν εκεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως θα πάει στη Γυάρο και στη Μακρόνησο για να καταθέσει στεφάνι για τους συντρόφους του που βασανίστηκαν εκεί.

Οι αποκαλύψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή αλλάζουν τα ιστορικά δεδομένα για τη χούντα του Παπαδόπουλου -και η δίκη των χουντικών πρέπει να επαναληφθεί-, αφού δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι χουνταίοι να έμαθαν πως σχεδιάζει να κάνει κι άλλο παιδί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και να έκαναν πραξικόπημα για να σώσουν την Ελλάδα από την κατάρα του Μητσοτακέικου, οπότε θα πρέπει να αθωωθούν.

(Σχεδόν εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία, η Ελλάδα είναι ανάμεσα στον απατεώνα Τσίπρα -και τους σάπιους αριστερούς του κώλου- και γελοίους δεξιούς του κώλου, όπως το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη.)

(Στη φωτογραφία ο εξόριστος Κούλης στην αγκαλιά ενός άλλου εξόριστου στο Παρίσι.)

(Πήραν το βράδυ την πιπίλα του Κυριάκου
μετρώ το κλάμα, το γάλα μετρώ,
μετά τη χούντα πάλι θα ‘μαστε παρέα
αγκού εσύ, αγκού κι εγώ.)

πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ο κούλης μας τα έκανε
    στου στέλιου το σακκάκι,
    κι ο πατακός νευρίασε
    απ΄το πολύ σκατάκι.

    Ελα γουρλό στα συγκαλά σου
    δεν είναι δω χωράφι,
    έχεις εξόριστο μπαμπά
    πολιτικό ξουράφι.

    Όραμα τόχε ο κούλης μας
    αντίσταση να κάνει,
    βοηθός ήταν του Δρακουμέλ
    ρίξτε μαύρο στους ΑΝΕΛ !

    ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Δράκουλα έχω ΄γω μπαμπά
    αντιστασιακό μεγάλο,
    αρχιαποστάτη κάποιοι τονε λεν
    κι΄ έχει μυαλό με κάλο.

    Ακόμα ζει και βασιλεύει
    και ψόφο ποτέ δεν έχει,
    θα θάψει καμιά κατοστή
    εξουσία να κατέχει !

    Οι μητσοτάκηδες πάντα επιζούν
    από σκάνδαλα μεγάλα,
    για τούτους πάντα «πέρα βρέχει»
    το μητσοτακέϊκο προέχει.

    ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.