Ως κειμήλιο σπάνιας συλλεκτικής αξίας πουλήθηκε σήμερα στον οίκο δημοπρασιών Sotheby’s του Λονδίνου το τελευταίο γνωστό αντίγραφο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ιστορικό έγγραφο, που περιλαμβάνει τις προγραμματικές δηλώσεις της σημερινής κυβέρνησης πριν γίνει κυβέρνηση, προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον των συλλεκτών καθώς φέρεται να είναι το μόνο αντίγραφο που έχει διασωθεί μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση όλων των αντιτύπων το καλοκαίρι του 2015.

Πηγές του βρετανικού οίκου που δεν θέλησαν να κατονομαστούν, αναφέρουν ότι το έγγραφο πουλήθηκε έναντι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ανώνυμο συλλέκτη, ο οποίος φέρεται να έχει τεράστια συλλογή από ιστορικά προγράμματα ελληνικών κομμάτων, όπως το «Συμβόλαιο Με Το Λαό» του Ανδρέα Παπανδρέου, το «Εγγυόμαστε το Αύριο» του Αντώνη Σαμαρά και το πολύ σπάνιο «Τσιλέρ, Έλα Να Την Πάρεις» του Δημοσθένη Βεργή.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.