της Στεφανίας

Από δική μου εμπειρία: όποιος απευθυνθεί στην ΔΕΗ δεν θα βγάλει άκρη, θα τον κάνουν μπαλάκι η ΔΕΗ στις εταιρείες που έχουν αναλάβει να κόβουν το ρεύμα και τούμπαλιν και τον υπεύθυνο δεν θα τον βρει ποτέ, στον εισαγγελέα απλά θα το πρωτοκολλήσει (χωρίς να πληρώσει).
Επίσης, αν στην καταγγελία χρησιμοποιήσει λόγους όπως: φτώχυνα, πληθωρισμό, ερτ, ακριβή υπηρεσία, κλπ. έχουν για όλα απάντηση και τον νόμο με το μέρος τους. Μόνο ως αντίσταση η άρνηση πληρωμής δεν μπορεί να ακυρωθεί.
Επίσης, να βάλει στην κοινοποίηση όσες υπηρεσίες θέλει να το λάβουν, με τα προσωπικά του στοιχεία (είναι υποχρεωμένοι να το κοινοποιήσουν από την εισαγγελία).
Δεν είναι η σωτήρια λύση, μπορούν να κόψουν το ρεύμα και μετά από αυτό, είναι μόνο ένα όπλο στα χέρια όποιου το κάνει. Όταν έρθουν να του το κόψουν θα το χρησιμοποιήσει, ότι περιμένει να αποφανθεί ο εισαγγελέας.
Εννοείται ότι ο καθένας πρέπει να το φτιάξει όπως θέλει, στα μέτρα του.
(Δεν έχω αριθμό πρωτοκόλλου γιατί δεν το έφτιαξα για μένα, για μια φίλη που της το έκοψαν. Το δικό μου ρεύμα δεν το έχουν ακόμα κόψει -από το 2010 έχω να πληρώσω-, ΙΣΩΣ γιατί έχω ζητήσει προ καιρού την παρέμβαση του εισαγγελέα.)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.