Εδώ είμαστε Συνέλληνες, ΕΜΕΙΣ, Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…..
Πρέπει να πω, πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ» ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, για την ΝΙΚΗ της ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ, όπως και για τους υπόλοιπους Αθλητές μας, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, για πολλούς και διάφορους σοβαρούς λόγους.
Έγραψα ποιο πάνω, πως τα ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ, κάτι στο οποίο συμφωνούν πάρα πολλοί, γιατί η «Ελλάδα», οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ, ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ «ΔΑΦΝΕΣ»….
Μήπως δεν είναι έτσι;
Είπε κανείς τίποτα; Δεν άκουσα…..
Πάμε να δούμε κάποιες λεπτομέρειες ΠΙΣΩ από την «λάμψη» των μεταλλίων και τις συγχαρητήριες δηλώσεις των πολιτικών και των λοιπών…..΄
Διαβάστε Συνέλληνες τα ΧΑΛΙΑ τους….
«Giannis Stavridis ''Το χρυσό δεν ανήκει στην Ελλάδα. Ανήκει στη Κορακάκη. Είναι εμετικό να διαβάζεις τις δηλώσεις των πολιτικών. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν έκανε τίποτα για την Κορακάκη. Επί ένα χρόνο παρακαλούσε για ένα δεύτερο πιστόλι. Η πολιτεία την έγραφε ενώ κατέβαινε στους αγώνες χωρίς εφεδρικό όπλο Αν πάθαινε δηλαδή εμπλοκή το όπλο της θα έπρεπε να αποσυρθεί από τον αγώνα. Ένα μήνα πριν εδεησαν και της αγόρασαν το εφεδρικό όταν ο πατέρας της απείλησε ότι θα βγει στις εφημερίδες.''Constantino Korikis»ΠΗΓΗ: press-gr.com

Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό, έχει και άλλο….
Οι προπονήσεις της Κορακάκη αδέλφια, γινόταν σε ένα «αυτοσχέδιο» σκοπευτήριο το οποίο έφτιαξε ο πατέρας της.
Διαβάστε τι γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ, πως παρουσιάζει το προπονητήριο της Άννας….

«ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΤΣΑΣ...οι στόχοι που έκανε προπόνηση η ΑΝΝΑ Κορακακη...και ορισμένα από τα μετάλλια μετά από παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες...για την ΕΛΛΑΔΑ...από την ΑΝΝΑ Κορακακη... Τα συμπεράσματα ...δικά σας...»



Το… «Κράτος», βρίσκει εκατομμύρια προκειμένου να χρηματοδοτήσει hot spot, και διάφορα ΛΑΜΟΓΙΑ.
Άφησε τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, τις οποίες ακόμα τις πληρώνει με το αίμα του ο ΛΑΟΣ να ρημάξουν, και γενικότερα, θυμάται τον αθλητισμό ΜΟΝΟ όταν αυτός φέρνει διακρίσεις, και υπάρχουν κάμερες των διεθνών, και ντόπιων Μ.Μ.Ε.
Θα μου πουν τώρα κάποιοι, «εδώ έχουν διαλύσει όλη τη χώρα, τους αθλητές θα κοιτάξουν;»
Σωστά, δεν σημαίνουν οι αθλητές ΤΙΠΟΤΑ για το κράτος (άσε μη μιλήσω για τις διάφορες ομοσπονδίες), ΜΟΝΟ για τον απλό λαό σημαίνουν πολλά, γιατί με τις επιτυχίες τους, ακόμα και τις αποτυχίες τους, εκπροσωπούν ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ…
Μια ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, που ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕ (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.