Με την συμμετοχή υψηλού ποσοστού νεολαίας, με ενθουσιασμό και ανυπότακτη φωνή και στάση πραγματοποιήθηκε η χθεσινή πορεία των κινημάτων ενάντια στην υποταγή της κυβέρνησης στις ντιρεκτίβες των τοκογλύφων δανειστών και στην υποβάθμιση της ζωής των Ελλήνων.
Επέλεξε η νεολαία την ανεξάρτητη πορεία - διαδήλωση των κινημάτων αποφεύγοντας τις άλλες, των κομμάτων και της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ δείχνοντας πως για τη συνολική απάντηση στο σύστημα υπάρχουν και άλλοι δρόμοι αντίστασης και αληθινής ρήξης.
Μια πορεία που ορθά απέφυγε την πρόκληση της πολυάριθμης αστυνομικής δύναμης που βρισκόντας διαρκώς στο πλάι των διαδηλωτών και περιόρισε ασφυκτικά το χώρο κίνησής τους.



Η Ζωή στην πορεία

Μαζί με τη νεολαία των κινημάτων και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ήρθε απο την Αθήνα και χωρίς πανό και σημαίες, επικεφαλής ομάδας φίλων της "Πλεύσης Ελευθερίας" και διαδήλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Άλλωστε το υποσχέθηκε με ανάρτησή της στο twitter: Σε λίγο φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη, θα μας βρίσκουν μπροστά τους παντού. Θα ξανάρθουμε την Τετάρτη (προαναγγέλλοντας την συνέντευξη στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ, την Τετάρτη στις  5 μμ).






Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.