Με ένα νέο σποτάκι, στο οποίο μια κοπέλα επιτίθεται «στην παρανομία των κυβερνώντων», η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί σε συνέντευξη τύπου εφ΄ όλης της ύλης και προαναγγέλλει κάτι «μεγάλο» για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου

Η επικεφαλής της «Πλευσης Ελευθερίας» θα μιλήσει για τις Γερμανικές οφειλές, τις υποθέσεις της ΕΛΣΤΑΤ, το ΔΝΤ, το Δημόσιο Χρέος και τη Siemens, όπως προαναγγέλλει στο βίντεο της, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Το νέο σποτ δείχνει ένα νέο κορίτσι να μιλάει από την Πολυτεχνειούπολη, «για τις υποθέσεις, στις οποίες η Κυβέρνηση εγκαταλείπει το δημόσιο συμφέρον».

«Αλλά αυτά είναι νομικά πράγματα, δεν είναι πολιτική», καταλήγει κάθε φορά με δόση ειρωνείας, "καρφώνοντας" επειδικτικά τα κυβερνητικά στελέχη.

Το βίντεο κλείνει με τη φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να προαναγγέλλει κάτι «μεγάλο» και να δηλώνει ότι θα μιλήσει «ως δικηγόρος, για την πολιτική και ως πολιτικός για τη δικαιοσύνη».

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.