Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής 60+ Χρήστος Γαρέφης θα υποδεχθεί τις Πρωταθλήτριες Ελλάδος Νάντια Συντζανάκη και Κύπρου Κάρμεν Μαχαιριώτου που θα έλθουν στον Θερμαϊκό και θα αγωνιστούν στο Thermaikos Triathlon 2016.

Ως γνωστόν το Thermaikos Triathlon 2016 θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην Περαία και Ν. Επιβάτες. Τα αγωνίσματα και το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Ήδη οι συμμετοχές στη διοργάνωση ξεπέρασαν τις 300 και ήδη από την Τροχαία Θέρμης και την δημοτική αρχή Θερμαϊκού ανακοινώθηκαν τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Σύμφωνα μ' αυτά προβλέπεται για την Κυριακή 18/9/2016:

• Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στους Ν. Επιβάτες και την Περαία επί των οδών Ανθέων και Ξενίου Διός από τις 11:00 έως τις 15:00, όπου θα διεξαχθεί η ποδηλατική διαδρομή του Thermaikos Triathlon 2016.
• Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην παραλιακή πλατεία Ν. Επιβατών επί την οδών Κανάρη και Εθν. Αντιστάσεως από τις 5:00π.μ. – 15:00 όπου θα είναι το επιχειρησιακό κέντρο του αγώνα με την αφετηρία, τον τερματισμό, την γραμματεία και την ζώνη αλλαγής.
• Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στους Ν. Επιβάτες και την Περαία επί των οδών Ανθέων και Ξενίου Διός από τις 6:00π.μ. έως τις 15:00, όπου θα διεξαχθεί η ποδηλατική διαδρομή του Thermaikos Triathlon 2016.
• Επίσης εφιστάται η προσοχή των πολιτών στον παραλιακό πεζόδρομο των Ν. Επιβατών και της Περαίας όπου θα πραγματοποιηθεί ο δρόμος αντοχής του αγώνα.

Τα οχήματα που θα βρίσκονται σταθμευμένα στις παραπάνω οδούς θα απομακρύνονται με γερανό της τροχαίας σε παρακείμενες οδούς.



Ας γνωρίσουμε τους πρωταθλητές


Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Νάντια Συντζανάκη γεννημένη στα Χανιά το 1976, αρχιτέκτων στο επάγγελμα, είναι μητέρα 3 παιδιών και αθλήτρια στίβου ποδηλασίας και κολύμβησης.
Για τη Νάντια Συντζανάκη ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία. Στα 40 της κάνει απίστευτες επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες των αγώνων Τριάθλου που παίρνει μέρος. Η πορεία και η εξέλιξη της με συμμετοχές και διακρίσεις στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όχι μόνο στην Ολυμπιακή απόσταση, αλλά και σε πιο απαιτητικούς αγώνες είναι αξιοθαύμαστη και εντυπωσιακή.
Συμμετέχει και σε πολλούς αγώνες κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της για τους στόχους που θέτει στο Τρίαθλο.
Αθλήτρια του Ελευθέριου Βενιζέλου για το τρέξιμο, του Ταλώς ΑΝΕΚ LINES στην ποδηλασία και του Άνεμου Χανίων στο Τρίαθλο.


Η Κάρμεν Μαχαιριώτου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1986. Από την ηλικία των 8 ετών έως και τα 20 της, η κολύμβηση ήταν το άθλημα της, με το οποίο κατέκτησε πολλές φορές τις πρώτες θέσεις. Για τρία συνεχόμενα χρόνια 2003 2004 2005 υπήρξε αθλήτρια του Μοντέρνου Πεντάθλου με διακρίσεις σε Πανκύπριο και Πανελλήνιο επίπεδο.
Η αγωνιστικότητα και το ήθος της το 2005 της έδωσε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Fair Play.
Το 2010 αποφοίτησε Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκτοτε προπονεί και εμπνέει μικρούς αθλητές μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες της.
Το Τρίαθλο μπήκε στην ζωή της το 2012 μαζί με το τρέξιμο και την ποδηλασία. Με πολλές διακρίσεις 1ης και 2ης θέσης σε αγώνες τριάθλου, ποδηλασίας και δρόμων αντοχής σε Κύπρο και Ελλάδα και εξωτερικό, σήμερα η 30χρονη Κάρμεν κατέχει τον τίτλο της Εθνικής Πρωταθλήτριας Κύπρου στο Δίαθλο, το Τρίαθλο Sprint Απόστασης και Ολυμπιακής απόστασης και στο Aquathlon.

ΧρήστοςΓαρέφης - Πρεσβευτήςτου Thermaikos Triathlon

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι 61 ετών, παντρεμένος με τη δικηγόρο Αθηνά Κουρκουτίδου και πατέρας 2 παιδιών 15 και 12 ετών. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στη σχολή Νομικών και Οικονομικών επιστημών.
Πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση. Διεθνής αθλητής σε κολύμβηση και υδατοσφαίριση 1976-1986. Προπονητής κολύμβησης ΠΑΟΚ 1978-1992. Εθνικός προπονητής κολύμβησης 1982-1989.
Ιδρυτής και πρόεδρος του Αθλητικού κέντρου ALL STAR 1992-2005.
Υπεύθυνος λειτουργίας του Δημοτικού κολυμβητηρίου Πανοράματος από το 2005.
Από το 2005 είναι συνιδιοκτήτης του αθλητικού – προπονητικού κέντρου Salonica tennis
Η χρυσή σελίδα του βιογραφικού του ορίζεται με τον εθελοντισμό του στα δρώμενα του ΚΑΠΠΑ 2000 (ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ). Αρχηγός ιστιοπλοϊκών αποστολών αφιερωμένων στα ΑΜΕΑ 1999-2006 με πρωτοβουλία του ΚΑΠΠΑ 2000.
Είναι από τους κορυφαίους τενίστες σε επίπεδο βετεράνων, έχει κατακτήσει 68 τουρνουά από το 1983 – 2011.
Έχει νικήσει 2 φορές στον κολυμβητικό διάπλου του Τορωναίου κόλπου απόστασης 25 χλμ
12η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Ιστιοπλοϊκή κατηγορία TORNADO με συναθλητή τον Ιορδάνη Πασχαλίδη.
Είναι από τους πρώτους Έλληνες τριαθλητές και το 1990 τερμάτισε στην Γαλλία τον σκληρότερο αγώνα NICE IRON MAN.
Με τη διανυσματική προπόνηση κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια από τον Απρίλιο του 2012 έως τον Οκτώβριο του 2014 να λάβει μέρος σε 24 τρίαθλα σε Ελλάδα και εξωτερικό κατακτώντας πάντα θέσεις στο βάθρο, με επιδόσεις παγκοσμίου επιπέδου age groups.
2 πρώτες θέσεις Abu Dhabi (2013-14), το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και το χάλκινο στο Παγκόσμιο του Λονδίνου 2013.
Παγκόσμιος πρωταθλητής τριάθλου 60+ 2015 (1 χρυσό μετάλλιο Μάρτιος Abu Dhabi) (2 χρυσά μετάλλια, Σεπτέμβριος Σικάγο).
Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής τριάθλου 60+ 2015 (2 χρυσά μετάλλια, Ιούλιος Γενεύη).
Με παρουσία 50 χρόνων στον αγωνιστικό αθλητισμό, έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε παγκόσμια – ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς αγώνες (2004) σε 4 διαφορετικά ολυμπιακά αθλήματα.


Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2392076011 fax 2392076040, ή αν επισκεφτείτε το γραφείο στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, ή αν στείλετε e-mail στο info@thermaikostriathlon.com  ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις  www.thermaikostriathlon.com www.facebook.com/thermaikosthriathlon   


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.