Αυτά τα άτομα και οι οικογένειες είναι οι πραγματικοί άνθρωποι πίσω από την διαφθορά των πολιτικών, την καταστροφή του πλανήτη μας και την οικονομική μας υποδούλωση. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να μάθει τα ονόματά τους.

Επικεντρωμένοι όπως είμαστε στην εγκληματικότητα των πολιτικών, ιδιαίτερα των προεδρικών υποψηφίων των ΗΠΑ, είναι εύκολο να παραβλέψουμε τους ανθρώπους που πραγματικά είναι υπεύθυνοι για όλο αυτό το χάος. Μεγάλο μέρος του πολιτικού τοπίου των ΗΠΑ για περισσότερο από εκατό χρόνια, και, αναμφισβήτητα, πολύ πριν, ελέγχεται από μια μικρή μειοψηφία των πλουσίων οικογενειών και των ατόμων με συγκεκριμένη ατζέντα. Μέσα από τις πολιτικές και οικονομικές μηχανορραφίες όλα αυτά τα χρόνια, αυτές οι ομάδες και τα τσιράκια τους έχουν χρηματοδοτήσει και τις δύο πλευρές των πολέμων και επωφελήθηκαν από αυτές. Κατέχουν τις επιχειρήσεις που ρυπαίνουν τον πλανήτη μας και μας εκμεταλλεύονται. Κατέχουν τις τράπεζες που μας κάνουν σκλάβους για ένα φανταστικό χρέος. Κατέχουν τους πολιτικούς και τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν σκοπό να μας εξυπηρετούν, αλλά επιδιώκουν να υπονομεύουν εμάς και την «δημοκρατία» μας σε κάθε στροφή. Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, τα άτομα που αναφέρουμε παρακάτω εργάζονται εναντίον όλων μας, επιδιώκουν με όποιο μέσο να συγκεντρώσουν ακόμα περισσότερη δύναμη και να επιρρεάζουν και να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής μας. Είναι καιρός να μάθουμε τα ονόματά τους.

Οι Ροκφέλερς


Οι Ροκφέλερς είναι αναμφισβήτητα μια από τα πιο διαβολικές οικογένειες στην αμερικανική ιστορία. Ο J.D. Rockefeller, ο πρώτος δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ, ήταν υπεύθυνος για τη μονοπώληση της Αμερικανικής Ιατρικής για πάνω από 75 χρόνια, και οδήγησε την εκστρατεία δυσφήμησης άλλων φυσικών θεραπειών για χάρη της φαρμακευτικής βιομηχανίας που βοήθησε να δημιουργηθεί. Ο ίδιος και οι απόγονοί του αργότερα χρηματοδότησε το Tavistock Institute για τις Ανθρώπινες Σχέσεις, το οποίο χρησιμοποιούσε φροϋδικές τεχνικές για να επηρεάσει τη γνώμη των μαζών. Οι απόφοιτοι αυτού του ινστιτούτου ανέλαβαν ηγετικούς ρόλους σε mainstream μέσα ενημέρωσης, την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις. Ο David Rockefeller είναι ο μόνος επιζών εγγονός του J.D. Rockefeller, και, ως εκ τούτου, συνεχίζει τη σκοτεινή κληρονομιά της οικογένειάς του, χρησιμοποιώντας την απίστευτη προσωπική περιουσία του. Έχει ανοιχτά παραδεχθεί πως το μακροχρόνιο σχέδιο της οικογένειάς του ήταν να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση που να ελέγχεται από τις ελίτ λέγοντας:

"Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι [οι Ροκφέλερς] αποτελούν μέρος μιας μυστικής κλίκας που εργάζονται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως« διεθνιστές », που συνωμοτούμε με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - ένα κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, είμαι ένοχος, και είμαι περήφανος γι 'αυτό. "

Ο David Rockefeller έχει συμβάλει στο σχεδιασμό της έλευση αυτής της «νέας τάξης πραγμάτων» μέσω της επιρροής του στη Λέσχη Bilderberg, στην Τριμερή Επιτροπή, και στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

Χένρι Κίσινγκερ


Ο Χένρι Κίσινγκερ είναι ένας εγκληματίας πολέμου, όπως κανένας άλλος, αν και μερικοί από προστατευόμενούς του - όπως η Χίλαρι Κλίντον - βρίσκονται κοντά του. Δεν αποτελεί έκπληξη, πως αυτός είναι ένας από τους στενότερους φίλους του David Rockefeller από το 1954. Ο Κίσινγκερ, ενώ υπηρετούσε ως Υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Νίξον, επέβλεψε ένα αιματηρό πραξικόπημα στη Χιλή, μια παράνομη εκστρατεία βομβαρδισμών στην Καμπότζη, και εκατομμύρια νεκρούς στο Βιετνάμ. Ωστόσο, λόγω των εμπιστευτικών διασυνδέσεών του με το στρατιωτικό-βιομηχανικό κατεστημένο, ο Κίσινγκερ κατάφερε να του απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, μια απόφαση τόσο εξοργιστική που ανάγκασε αρκετά μέλη της επιτροπής Νόμπελ να παραιτηθούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αν και ο Κίσινγκερ δεν είναι πλέον Υπουργός, εξακολουθεί να ασκεί τεράστια επιρροή και εργάζεται ως σύμβουλος για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αμερικανική και τη διεθνή πολιτική. Έχει διατελέσει σύμβουλος στη Χίλαρι Κλίντον και στον Μπαράκ Ομπάμα και έχει σε μεγάλο βαθμό επιρροή στην ανάπτυξη του συστήματος διαρκή πόλεμο των ΗΠΑ. Η κληρονομιά του είναι εμφανής στον ατέρμονο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», καθώς και στις εξωδικαστικές εκτελέσεις πολιτών των ΗΠΑ μέσω του covert drone war.

Λάρι Σάμερς


Ο Λάρι Σάμερς δεν είναι πολύ γνωστός, αλλά ωστόσο η επιρροή του υπήρξε καθοριστική. Ο Σάμερς ήταν ένας βασικός παράγοντας στην οικονομική πολιτική στην προεδρία του Μπιλ Κλίντον, που που υπηρέτησε από διάφορες σημαντικές θέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, μέχρι να γίνει ο Υπουργός Οικονομικών το 1999. Ο Σάμερς, μαζί με τον μέντορά του Robert Rubin, ήταν υπεύθυνος για την απελευθέρωση του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ μέσω της απομάκρυνσης του νόμου Glass-Steagall, καθιστώντας τον πλέον υπεύθυνο από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο για την οικονομική κρίση του 2008, καθώς και την οικονομική κρίση την οποία σύντομα θα αντιμετωπίσουμε.

Δεν είναι μόνο ότι, ο Σάμερς συνωμότησε επίσης με μια κλίκα των τραπεζιτών με μεγάλα πλάνα για την απελευθέρωση των τραπεζών όλου του κόσμου. Ο Σάμερς και οι φίλοι του ανάγκασαν σχεδόν κάθε κυβέρνηση στον κόσμο να υπογράψει τη συμφωνία για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, μια προσθήκη στις διεθνείς εμπορικές συμφωνίες που διαχειρίζεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου. Η μόνη χώρα που αρνήθηκε ήταν η Βραζιλία, μια από τις λίγες χώρες που απέφυγε τα χειρότερα στην κρίση του 2008. Ο Σάμερς έσπρωξε όλη αυτή η απορρύθμιση για να κάνει τους τραπεζίτες πλουσιότερους καθώς η κρίση του 2008 ήταν ουσιαστικά μια μαζική μεταφορά πλούτου από τους ανθρώπους στους τραπεζίτες. Με τον Σάμερς να εξακολουθεί να έχει ακόμα μεγάλη επιρροή στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, το έργο του θα κάνει το χάσμα της ανισότητας στις ΗΠΑ χειρότερο με το χρόνο.

George Soros


Ο George Soros είναι ένας από τους πιο διαβόητους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο. Ο Σόρος έγινε πλούσιος μέσω χειρισμού νομισμάτων, καταφέρνοντας να κερδίσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε μια ημέρα από την έναρξη μια βρετανικής οικονομικής κρίσης και στοιχιματίζοντας για το αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της ασιατικής οικονομικής κρίσης του 1997, ο Σόρος είχε κατηγορηθεί από την κυβέρνηση της Μαλαισίας ότι υποτίμησε το νόμισμα της χώρας μέσω των διαχείρισης και εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών που κατείχε. Έκανε κάτι παρόμοιο στην Αγγλία, προτρέποντας την Ταϊλάνδη να τον αποκαλεί «οικονομικό εγκληματία πολέμου." Ωστόσο, ο Σόρος είναι περισσότερο γνωστός για τη χρηματοδότηση πολιτικών καταστάσεων, καθώς με τις μηχανορραφίες του, βοήθησε να οδηγηθεί η Ευρώπη στην προσφυγική κρίση . Ο Σόρος έχει επίσης κατηγορηθεί για νοθεία εκλογών, καθώς ο ίδιος έχει ισχυρούς δεσμούς με αρκετές από τις εταιρείες που παράγουν ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοφορίας. Πολλά από αυτά τα μηχανήματα του Σόρος δυσλειτουργούν ή ακόμα νοθεύουν τις ψηφοφορίες. Ο Σόρος πιέζει επίσης για ένα «μια παγκόσμια κυβέρνηση», και έχει εργαστεί για να διαβρώσει την αμερικανική κυριαρχία, καθώς και την κυριαρχία των άλλων εθνών στην επιδίωξη αυτού του στόχου.


Rothschilds


Τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντικη, έχουμε την οικογένεια Rothschild. Οι Ρότσιλντ είναι αναμφισβήτητα η πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο και κατέχει ουσιαστικά την πλειοψηφία των κεντρικών τραπεζών του κόσμου - που είναι ιδιωτικά ιδρύματα στις περισσότερες χώρες - καθώς και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα. Ο πιο γνωστός πατριάρχης των Ρότσιλντ, ο Mayer Amschel Rothschild, είπε κάποτε:

«Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους."

Αυτό ήταν το απόφθεγμα της οικογένειας Ρότσιλντ από τότε. Οι Ρότσιλντ είναι επίσης υπεύθυνα για τον Σιωνισμό, μιας ρατσιστικής ιδεολογίας σε αντίθεση με πολλούς Εβραίους, και του κράτους του Ισραήλ, η οποία έχει προκαλέσει πολυάριθμους πολέμους στη Μέση Ανατολή, στη σύντομη ιστορία της και είναι υπεύθυνη για την απίστευτη ταλαιπωρία του παλαιστινιακού λαού. Με τόσα πολλά χρήματα και τόση δύναμη, οι Ρότσιλντ έχουν απίστευτες ποσότητες επιρροής στις ΗΠΑ και τη διεθνή πολιτική, τόσο πολύ έτσι ώστε ακόμη και η Χίλαρι Κλίντον τους ικέτευσε συγχώρεση για τα email που διέρρευσαν. Αυτή η μία οικογένεια έχει τη δύναμη να καταστρέψει οικονομικά κάθε έθνος που δεν δέχεται αυτό θέλουν οι Ρότσιλντ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.