Σε διανομή προϊόντων θα προχωρήσει ο Δήμος Θερμαϊκού την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 ( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Κ ) και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 (ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Λ έως  Ω) από  τις 10:00 έως τις 13:00, στη Ν. Μηχανιώνα , οδό Ν.Βότση περιοχή Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου .

Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), με ωφελούμενους τους πολίτες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί.

Επιπρόσθετα στους δικαιούχους του Προγράμματος , θα διανεμηθούν πορτοκάλια και μανταρίνια, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 321/2016 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών , της ΥΑ με αριθμ.Πρωτ.3630/87095/2016 και της Υ.Α. αριθμ.Πρωτ.4148/99295/2016 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής .
Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα διανομής.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, το δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση σε περίπτωση που δεν θα παραλάβουν αυτοπροσώπως.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.