Ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας, διοργανώνει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία (Ε.Ε.Δ. - Κοινωνικό Φροντιστήριο), η οποία έχει ως σκοπό την προσθετή διδακτική στήριξη σε μαθητές και μαθήτριες Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου μας, ιδίως αυτών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα παρακολούθησης οποιασδήποτε μορφής ενισχυτικής διδασκαλίας. Να σημειωθεί ότι πέρυσι παρακολούθησαν τη συγκεκριμένη δράση 238 μαθητές/μαθήτριες.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 31 Οκτωβρίου 2016 και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες (Περαίας, Επανομής & Ν.Μηχανιώνας) του Δήμου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές καθηγητές οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, μπορούν να απευθυνθούν στις κατά τόπους Δημοτικές Κοινότητες στα τηλ. 23923 30071 – Περαία, 23923 30104 – Επανομή και 23923 30340 – Ν.Μηχανιώνα. Φανταζόμαστε (γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στο δελτίο τύπου) πως στα ίδια τηλέφωνα θα μπορούν να απευθυνθούν και οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ή οι γονείς τους.

Για την συγκεκριμένη δράση ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Διαπιστώνουμε ότι ο εθελοντισμός στις μέρες μας, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση, λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία και εκφράζουμε την πλήρη ικανοποίησή μας. Και στον τομέα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου οι καθηγητές μας, έδειξαν την ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπό τους, για την αφιλοκερδή παροχή των γνώσεών τους σε μαθητές του Δήμου μας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν άλλες μορφές ενισχυτικής διδασκαλίας. Τους ευχαριστούμε θερμά. Και μακάρι όλοι οι συνδημότες μας, στις δύσκολες μέρες που διερχόμαστε, να επιδείξουν την ίδια καλή διάθεση εθελοντικής προσφοράς και για επόμενες δράσεις που θα αναληφθούν στο προσεχές διάστημα».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.