Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.) προκηρύσσει την πλήρωση  με σειρά προτεραιότητας ογδόντα (80) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ως κατωτέρω:

 Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), πενήντα πέντε (55) θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων:
ΠΕ Βιολόγου, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, ΠΕ Μηχανολόγου Μηχανικού, ΠΕ Πε- ριβάλλοντος, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού, ΠΕ Τοπογράφου Μηχανικού, ΠΕ Χημικού, ΠΕ Χημικού Μηχανικού.

Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), είκοσι πέντε (25) θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: 
ΤΕ Δημό- σιας Υγιεινής, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, ΤΕ Ηλεκτρονικού Μηχανικού, ΤΕ Μηχανι- κού Αυτοματισμού, ΤΕ Πληροφορικής, ΤΕ Πολιτικού Μηχανικού, ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμ-φωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας, πρέπει: Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥ- ΜΠΛΗΡΩΣΗΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ’ της παρούσας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 24 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Η πλήρης προκήρυξη εδώ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.