Κάτοικοι του Θερμαϊκού αντιδρώντας στην πλημμελή αποκομιδή απορριμάτων προέβησαν σε μια ιδιαίτερα ακτιβιστική αν και συμβολική κίνηση σήμερα.

Θέλοντας να τονίσουν την ανεπάρκεια της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου που άφησε αμάζευτα τα σκουπίδια σχεδόν επί δεκαπενθήμερο έπραξαν αυτό που είχαν διαμηνύσει με κάλεσμα που είχαμε αναρτήσει στον "ακτιβιστή"(εδώ).

Άφησαν σήμερα το πρωί σκουπίδια έξω από το δημαρχείο. Μάλιστα, αν και δεν ήταν πολλοί, οι διαμαρτυρόμενοι "κάτοικοι για ένα καθαρό Δήμο Θερμαϊκού", ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τρίτη στις 10 το πρωί και πάλι.

Ζητούν από όσους θεωρούν ότι τα σκουπίδια μαζεύονται κανονικά να κάτσουν σπίτι τους.

Καλούν όμως όλους τους υπόλοιπους να συμμετέχουν στην επόμενη δράση τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ο ενας κυριος ηταν στα κοινα απο οσο ξερουμε, ξεχνανε μαλλον πολυ ευκολα και οι ιδιοι οτι οταν ηταν δεν καναν απολυτος τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.