Δεν έκρυψε λόγια η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Αντ1. Αφού τόνισε τη στάση ανυπακοής στο σύστημα που εφαρμόζει η "Πλεύση Ελευθερίας" με άρνηση πληρωμών αλλά και με περιοδείες σε διάφορα μέρη της χώρας κατήγγειλε πως σε προδιαγεγγραμμένη πορεία παραγραφής μπήκε η εκδίκαση της υπόθεσης Ζήμενς με δεδομένους τους ρυθμούς που παρατηρούνται (διακοπές, αναβολές, απουσία αναπληρωτών κλπ).

Όπως γνωρίζουμε, η δίκη για το σκάνδαλο Siemens, που αφορά τη σύμβαση που είχε συνάψει ο γερμανικός κολοσσός με τον ΟΤΕ στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ξεκίνησε την Παρασκευή, 24 Φλεβάρη και αμέσως διακόπηκε για τις 6 Μάρτη.

Η Ζωή εκπροσωπώντας  την κίνηση πολιτών «Δικαιοσύνη για όλους» που δημιούργησε η «Πλεύση Ελευθερίας», στα πλαίσια διεκδίκησης από πλευράς πολιτών όσα δεν φροντίζει να διεκδικήσει  η   κυβέρνηση του προτεκτοράτου, δεν τολμά να πράξει η βουλή, και φυσικά όσα δεν πλησιάζει η δικαιοσύνη, παρίσταται ως πολιτική αγωγή στη δίκη της Ζήμενς.

Και φυσικά η Ζωή - που δεν κάνει τίποτα για το θεαθείναι - αλλά δίνει το είναι της για τα θέματα που γνωρίζει πολύ καλά και παλεύει γι' αυτά δημιούργησε αίσθηση στην αίθουσα αναγκάζοντας τον Δημήτρη Τσοβόλα (που είναι συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων) να αντιδράσει λέγοντας: «Δεν μπορεί να κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου τον εθνικό εισαγγελέα».

Στο βίντεο που ακολουθεί η Πρόεδρος της "Πλεύσης Ελευθερίας" χαρακτηρίζει την δίκη ως δίκη παρωδία που με βεβαιότητα θα οδηγήσει σε παραγραφή του τεράστιου πολιτικοεπιχειρηματικού σκανδάλου.

Σε ερώτηση που της έγινε από τον οικοδεσπότη της εκπομπής "αν αισθάνεται κλυδωνισμούς από τις αποχωρήσεις στελεχών από την "Πλεύση Ελευθερίας" διατύπωσε την άποψη ότι οι πλαγιοκοπήσεις του συστήματος ήταν αναμενόμενες και ότι το κόμμα έδειξε την πόρτα σε αυτούς που υποκινήθηκαν από την κυβέρνηση και τα μιντικά συμφέροντα προκειμένου να διαβρώσουν το κόμμα της.

Δείτε το βίντεο:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.