Αφού από πουθενά αλλού δεν έχουμε ενέσεις αισιοδοξίας τα τρία Ελληνόπουλα που διακρίθηκαν στο Βελιγράδι κατάφεραν να ενώσουν όλη την Ελλάδα. Μας έδειξαν πως με σοβαρή προετοιμασία και με καθόλου φανφάρες κατάφεραν και έπιασαν τους στόχους τους.
Χρυσό η υπέροχη Κατερίνα Στεφανίδη με 4.85 στο άλμα επί κοντώ, 5.85 ο Κώστας Φιλιππίδης με αργυρό μετάλιο στο άλμα επι κοντώ των ανδρών και χάλκινη η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν με άλμα 14.24

Πόσο χρειαζόμασταν αυτές τις επιτυχίες .... τι συγκινητικά τα μηνύματα για τις νίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ....
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Πάντα νίκες και πάντα να δείχνουν το δρόμο σε όσους από μας έχουμε χαθεί στη γκρίζα καθημερινότητά μας και στη μουντή προοπτική της χώρας μας.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.