Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, ενώ πάνω από 50 είναι οι τραυματίες.

Σύμφωνα με πηγή στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, δεν επρόκειτο για δύο - όπως μεταδόθηκε νωρίτερα από ρωσικά ΜΜΕ - αλλά για μία έκρηξη που σημειώθηκε μεταξύ δύο σταθμών.

Νωρίτερα, πηγή που επικαλέστηκε το πρακτορείο RIA, ανέφερε πως εκρήξεις σημειώθηκαν σε δύο διαδοχικούς σταθμούςτου μετρό της ρωσικής πόλης, την Σέναγια Πλόσαντ και την Τεκνολογκίσεσκι Ινστιτούτ.

Το πρακτορείο Interfax μετέδωσε πως ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν γεμάτος με σφαιρίδια ώστε να προκληθούν περισσότερα θύματα.Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε και τρίτος εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν σκηνές πανικού.



Φωτογραφίες δείχνουν πυκνό καπνό σε αποβάθρες και άλλους χώρους και ένα βαγόνι τρένου να έχει σχεδόν καταστραφεί.

Ο δημοσιογραφικός ιστότοπος Life News δημοσιοποίησε φωτογραφίες όπου φαίνεται να έχει ανατιναχθεί η πόρτα ενός βαγονιού, καθώς και τραυματιών που κείτονται στην αποβάθρα.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.