Ολοκληρώθηκε το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα του Αχιλλέα Περαίας με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Παρά την ήττα (μάλλον άδικη) με 2 -1 από την ΣΑΝΤΟΣ Πανοράματος στέφτηκε πρωταθλητής και ανέρχεται στην Α' Ερασιτεχνική.
Μάλιστα η άξια διοίκησή του διοργάνωσε και   φιέστα με αφορμή της άνοδο της ομάδας, που τα είχε όλα. Από μαζορέτες μέχρι γρανίτες και σουβλάκια, αλλά και μουσική και μπαλόνια. Και φυσικά με παρόντα όλα τα παιδιά των ακαδημιών.
Βρεθήκαμε κοντά στους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλεται η άνοδος αλλά και στον  άξιο και σοβαρό προπονητή Χρύσανθο Κασλή που κατάφερε να εμψυχώσει την ομάδα από τη στιγμή που την ανέλαβε ώστε να την οδηγήσει στην κατάληψη της πρώτης θέσης. Σε ερώτησή μας δεν ήταν έτοιμος να μας απαντήσει αν θα είναι στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα σεζόν, επιθυμία που ξεκάθαρα αντικατοπτρίζουν τις διαθέσεις της διοίκησης όπως μας εξομολογήθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Γκουζγκούνης. Ας ευχηθούμε την καλύτερη δυνατή πορεία και για τη νέα χρονιά στον αγαπητό μας Αχιλλέα Περαίας.
Με μια υποσημείωση. Δεν θεωρούμε ότι (παρότι οι κερκίδες ήταν σχετικά πλήρεις) αυτή είναι η στήριξη από πλευράς φιλάθλων που δικαιούται μια ομάδα του Θερμαϊκού που έχει αυτή την καλή διαδρομή. Ας ελπίσουμε ότι όλο και περισσότεροι Θερμαϊκιώτες θα σταθούν στο πλάι της τη νέα χρονιά.

ακτιβιστής

 Οι μαζορέτες  με κέφι απέσπασαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων

 Προπονητής και Πρόεδρος, αγαστή συνεργασία

 Οι ακαδημίες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των υπευθύνων


 Θα περιμέναμε περισσότεροι να χειροκροτήσουν  την ομάδα

 όλοι επί το έργον ...

 Από το 2ο ημίχρονο: πολλές ευκαιρίες για τον Αχιλλέα που ήταν καλύτερος στο 2ο μέρος, η ΣΑΝΤΟΣ στο πρώτο που πέτυχε τα δύο τέρματα



 Ο έφορος της ομάδας, Σωτήρης Ντίκας, πάντα κοντά στα παιδιά των ακαδημιών


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.